Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

diensten

Met hulp van ervaren vloerder uw vloer plaatsen

Prijs: Nader overeen te komen

3.899 keer bekeken • Status: Actief

Ik doe vloer, faience en terraswerken samen met de klanten op deze manier spaart u veel geld uit en is uw werk perfect uitgevoerd, terwijl als u alleen de werken zou uitvoeren u niet alle kneepjes van het vak kent en er veel fouten zouden kunnen gebeuren met alle gevolgen van dien.

U moet zelf niet kunnen vloeren enkel meehelpen voor het scheppen van bijvoorbeeld zand als er chape moet binnen gepompt worden of alles aanbrengen zoals de tegels klaarzetten.

Ik ben een vloerder met meer dan 15 jaar ervaring.

Ik ben gespecialiseerd in het plaatsen van tegels op de traditionele manier op mortel in de verse chape zoals natuursteen, keramische tegels, plaatsen vloeren op vloerverwarming, betegelen en waterdicht maken van inloopdouches, plaatsen van terassen.

Ik beschik over een chape pomp voor het plaatsen van de tegels op de traditionele manier zo kan de chape naar binnen of op een terras gepompt worden en ook op een verdiep en niet met kruiwagens door de woning moet gevoerd worden dit neemt minder tijd in beslag dan met een kruiwagen te vervoeren, ook voor het maken van witte chape voor bijvoorbeeld natuursteen te plaatsen en ook isolatie met isobet te plaatsen ik kan verschillende meters ver pompen.

Verder heb ik nog verschillende materialen zoal tegelsnijders, slijpmachines, een tafelwaterzaag een machine om de vloeren op te kuisen enz ter beschikking.

Er kunnen ook nog andere werken uitvoeren zoals plaatsen van tabletten, injecteren van muren, plaatsen trappen in natuursteen, plaatsen vloer en muurtegels op lijm enz.

Ik kom altijd eerst eens ter plaatse om de werken te bekijken en te bespreken ik moet eerst de werken eens kunnen bekijken voor ik een prijs kan geven, dan kan ik een inschatting geven over hoe lang de werken zullen duren en ook indien er nog materialen moeten ter plaase komen hoeveel dit gaat kosten, ik geef geen prijzen aan de telefoon of via mail als ik het werk niet gezien heb, zodat u of ik voor geen verassingen kunnen komen te staan achteraf dit in wederzijds belang.

Alles verloopt eerlijk want u bent de duur van de werken ter plaatse en helpt mee zodat er niet meer uren gerekend worden dan er gewerkt worden.

Ik werk zeer nauwkeurig en de werken worden strikt volgens de regels van de kunst uitgevoerd.

Ik kan zeer goede referenties doorgeven van verschillende tevreden klanten.

 

Voor inlichtingen, contacteer mij

Verleysen Alfons

9280 lebbeke

Gsm 0496/54.82.27

Tel 052/40.80.32

Bellen na 18uur

Of stuur een mail u krijgt dan altijd een antwoord terug.

Reageer nu!

Contact-informatie

Alfons ( Bedrijf )
7 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Lebbeke
(Oost-Vlaanderen, België)
Tel: +32(0)52/40.80.32

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)