Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

diensten

Wie kan me helpen met een lening 2500 euro

Prijs: Gratis

375 keer bekeken • Status: Actief

hallo met vele dingen probeer met een lening waar ik de schip in gegaan ben met zogenaamd vooruit kosten die ze niet mag vragen aan je dat mag niet volgde wet ook niet in buitenland ..is oplichting ik ben er ook in gestrap als er kosten zijn zit het in je leen bedrag

Vooraf betalen voor een lening mag niet het is oplichting

Vooral via internet wordt geadverteerd met aanbiedingen voor het afsluiten van leningen zonder BKR-toetsing. Juist voor consumenten die al in een lastige financiële positie zitten, kan de verleiding groot zijn om in te gaan op deze aanbiedingen. De AFM waarschuwt tegen deze werkwijze.

De AFM krijgt regelmatig meldingen van consumenten over illegale kredietaanbieders. Consumenten melden dat zij niets meer horen van de kredietaanbieder, nadat zij bijvoorbeeld administratiekosten of een verzekeringspremie betaald hebben. Of zij krijgen een bericht dat de aanvraag is afgewezen en de consumenten zijn hun geld kwijt. Soms probeert de adverteerder de consument met een smoes nog meer geld te laten betalen. De lening wordt in de praktijk niet verstrekt.

Voor het afsluiten van een persoonlijke lening mag een adviseur geen enkele vorm van kosten in rekening brengen! Administratiekosten of kosten voor de aanvraag zijn dus niet toegestaan.

Ook niet in buitenland dit is geschreven door regering is vast gesteld door hun door politie grote bedrijven dit geld ook voor buitenland welke land ook is achter gehaald die brief is opgesteld door hun is allemaal uit gezocht en zekers ook in buitenland

acher gehaalt


wie kan me helpen hier mee met een lening zonder voor kosten
ik ben bereid om hoge kosten rente betalen boven op me leen bedrag van drie jaar


ik hoop echte dat er wel iemand is met goede wil heeft die mijn echt kan kan helpen hier mee
ik ben eerlijk betrouwbare man grt pieter

 

email escada40@live.nl

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
5 maanden actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Katwijk
(Zuid-Holland, Nederland)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)