Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

Shiatsu en Heppie massage (ASS, ADHD, HSP,...) te Korbeek-lo

Prijs: € 40,-

154 keer bekeken • Status: Actief

Mijn naam is Sara en ik woon in Korbeek-lo waar ik Shiatsu en heppiemassages (ADHD, ASS, hoogsensitief) geef:

 

Wat is Shiatsu:

 

Stress en negatieve gedachten kunnen de doorstroming van energie in ons lichaam blokkeren. Hierdoor kunnen er lichamelijke en/of psychische klachten ontstaan zoals vermoeidheid, hoofdpijn, last van nek en schouders, rugpijn,... Tijdens een Shiatsu behandeling ga ik voelen waar er eventueel een blokkade zit en probeer ik de energie weer beter te laten stromen. Shiatsu is afkomstig uit het oosten en is een soort van massage die over de kleding heen gegeven wordt. Je kan het een beetje vergelijken met acupunctuur maar in plaats van naalden gebruik ik mijn duimen en handpalmen. Door druk te geven op verschillende punten van het lichaam, wordt je energie terug aangevuld en kunnen eventuele lichamelijke en/of psychische klachten verlicht worden.

 

Voor wie:

 

-Je hebt een depressie of een burn out

- Je hebt stress en ervaart hierdoor lichamelijke klachten zoals spanningshoofdpijn, last van nek en schouders, rugpijn, maagklachten, slapeloosheid, verminderde concentratie, constipatie,...

- Je hebt vermoeidheidsklachten en je wil je terug fit en energiek voelen

- Je bent perfect gezond en je wil dit zo behouden

 

Prijs:

 

Voor een sessie van een uurtje betaal je 40 euro voor de eerste keer en nadien 50 euro.

 

Reserveren kan online via mijn website https://roze-vlinder.be/online-reserveren/ of telefonisch op het nummer 0494/85.54.18 (beschikbaar tussen 17u en 22u)

 

Wat is een Heppiemassage:

 

Sommige kinderen en volwassenen hebben het moeilijk met het verwerken van prikkels zoals bij ASS, ADHD, hoogsensitiviteit en het syndroom van Down en hebben daardoor meer nood aan een voorspelbare en prikkelarme massage. Om deze kinderen en volwassenen ook eens een moment van rust en ontspanning te geven heeft Helen Lodder daarom de Heppie massage ontwikkeld, speciaal op maat van hen. Er wordt gebruik gemaakt van 3 soorten massages welke apart toegepast kunnen worden of door elkaar:

 

Diep drukmassage

Strijkmassage

Hand -of voetmassage (met olie)

 

Voor wie:

 

- Je hebt een stoornis in de prikkelverwerking zoals bij ASS, ADHD, hoogsensitiviteit, het syndroom van Down (kinderen vanaf 3 jaar en volwassenen)

- Je hebt geen stoornis in de prikkelverwerking maar je hebt slaapproblemen, stress, spanning, je wordt snel boos of je zit niet lekker in je vel en je hebt graag een voorspelbare massage met niet veel prikkels

 

Prijs:

 

25 euro voor 30 minuten (+ 3 gratis knuffelstenen: amethist, rozwekwarts en rode jaspis)

 

Reserveren kan online via mijn website https://roze-vlinder.be/online-reserveren/ of telefonisch op het nummer 0494/85.54.18 (beschikbaar tussen 17u en 22u)

Reageer nu!

Contact-informatie

Roze vlinder ( Bedrijf )
3 maanden actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Bierbeek
(Vlaams-Brabant, België)
  • 1 / 2
  • 2 / 2

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)