Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

diensten

Afslank Massage in LIMBURG (zie website voor resultaten)

Prijs: € 56,-

4.242 keer bekeken • Status: Actief

AFSLANKSSAGE®

 

De afslank massage is een unieke massage! Het pakt vetkussens, cellulitis en vochtophopingen aan. Spieren worden los gekneed en de vetverbranding wordt lokaal gestimuleerd.

 

De meeste cliënten merken dat ze 1 à 2 kledingmaten verliezen.

 

Met deze massage techniek is het mogelijk om plaatselijk af te slanken zonder medische ingrepen. Door middel van verschillende speciale massage technieken wordt de cellulitis grondig aangepakt, waardoor de huid strakker, gladder en slanker wordt. De opgehoopte vetcellen worden opgewarmd en zacht gemasseerd, waardoor ze krimpen. Als gevolg daarvan zal de bloedcirculatie verbeteren, waardoor vet, vocht en afvalstoffen nu op een natuurlijke wijze door het lymfesysteem kunnen worden afgevoerd.

 

Het gunstige neveneffect is de verbeterde bloedcirculatie. Daardoor worden voedingsstoffen beter aangevoerd en afvalstoffen beter afgevoerd.

 

De meest voorkomende probleem gebieden zijn de buik, billen, benen, heupen en borsten.

 

De massage heeft hetzelfde effect als sporten, alleen worden de vetkussen hier met een speciale techniek gemasseerd. Tevens worden de spieren voor jou bewogen, want bewegende spieren verbranden vet. Het bijkomende voordeel is dat de doorbloeding wordt gestimuleerd. Dat is niet alleen goed voor de zuivering en afbraak van vet, het helpt ook tegen kwalen als oedeem, koude voeten en rusteloze benen.

 

Er wordt bij de massage niet gemasseerd zoals bij een ontspannings massage. Door speciale technieken worden de vetkussens gemasseerd en de spieren gestimuleerd.

 

De massage omvat een behandeling van het gehele lichaam. Een sessie duurt ongeveer 1 tot 1,5 uur, afhankelijk van het lichaamsgewicht. Ook kan er enkel plaatselijk gemasseerd worden, zoals de benen, buik of armen (de bekende kipfiletjes voor de dames).

 

Deze massage maakt uw lichaam strakker en geeft u een beter silhouet zonder medische ingrepen. Een oneffen huid met bijvoorbeeld cellulitis of zadeltassen op de heupen of een slappe buik na een zwangerschap kunt u heel erg goed behandelen met een afslank massage. Het beste resultaat zult u hebben na een kuur behandeling van minimaal 10 keer (om de 5 dagen en daarna onderhouden). Ook is het raadzaam om tijdens de kuur ongeveer 2 liter water per dag te drinken.

 

Tijdens deze kuur krijg je ook een voorgeschreven eetpatroon .

 

Bij aanvang van elke kuur nemen we uw gewicht en omvangmaten op in een informatieboek en bij elke volgende behandeling noteren we de resultaten. Dit boek krijgt u mee naar huis, want daarin staat ook het voedingsvoorschrift.

 

Indien u dit wenst kunt u na de behandeling ook door de personel trainer getraind worden in onze eigen trainingsruimte met TFM-cabines. Deze optie is er om extra vet te verbranden en uw spieren extra te verstevigen. Hierdoor wordt het lichaamsvet deels omgezet in spierweefsel, met eventueel conditie verbetering.

 

De massage heeft een ontslakkende werking waardoor de huidomvang geringer maar ook zichtbaar mooier en strakker word. Verklevingen en afvalstoffen verdwijnen door de massage.

 

Diverse cliënten hebben reeds enkele centimeters omvang verloren in 2 weken tijd.

 

 

 

BEAUTY, WELLNESS & MASSAGE CENTER

 

YOUR BODY CARE

 

Kerkraderweg 42-A in Heerlen

Tel. 06 - 464 371 66 // 06 - 255 283 29

 

U kunt ons vinden op internet:

zoek naaryour-body-care nederland

 

 

 

OOK ZONDER AFSPRAAK KUNT U BIJ ONS TERECHT

 

GEEN EROTISCHE OF SEXUELE HANDELINGEN

 

 

 

Trefwoorden: massage, massage limburg, hotstone massage, ontspanningsmassage, sportmassage, shiatsu massage, ayurveda massage, thai chi massage, chakra massage, holstische massage, tuina massage, oosterse hoofd nek en schoudermassage, hamam massage, aroma massage, beautyfarm, beautysalon, schoonheidsspecialiste, kunstnagels, harsen, pedicure, epileren, manicure, gezichtsbehandelingen, lichaamsbehandelingen, pakkingen, gelnagels, acrylnagels. zwangerschapsmassage, bamboe massage, honing massage, anticellulite massage, afslank massage, afslankssage, afslanken, afvallen, vermageren, dieet, TFM, TFM-cabine, afslankcabine, girls party event, personel training, coaching, vriendinnen verwendag, sauna, wellness, spa, dermalogica, massageruimte

Reageer nu!

Contact-informatie

Your Body Care ( Bedrijf )
8 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Heerlen
(Limburg, Nederland)
Tel: 06 - 46 43 71 66

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)