Tweedehands

Dé gratis verkoopsite voor Nederland en België!

diensten

Ayurveda Massage in LIMBURG

Prijs: € 43,50

2.167 keer bekeken • Status: Actief

AYURVEDA MASSAGE

 

Ayurveda is de oudste geneeskunde die men in geschriften heeft terug gevonden. Ayurveda wordt daarom ook wel de Moeder van de Geneeskunde genoemd. De Indische manier naar ontspanning van lichaam en geest.

 

Ayurveda bestaat uit de woorden “ayur” wat “leven” betekent en “veda” wat “kennis” betekent. Men zag de mens als holistisch wezen, wat inhoudt dat het lichaam, de geest en de ziel als één gezien moeten worden. Er is geen lichamelijke gezondheid zonder geestelijke gezondheid en andersom.

 

De ayurvedische massage is een zachte energetische massage op de huid waarbij gebruik wordt gemaakt van sesam olie. De ayurvedische massage combineert massagetechnieken met het stimuleren van de marma-punten (drukpunten uit de ayurveda). De ayurvedische massage is een massage die het hele lichaam in balans brengt. Het werkt niet alleen op de spieren, maar ook op het energiesysteem (aura en chakra's). De massage brengt meer vitale energie en helpt om gifstoffen die diep in het lichaam vast zitten te verwijderen. Daarnaast helpt de ayurvedische massage bij het losmaken van emotionele blokkades.

 

 

 

BEAUTY, WELLNESS & MASSAGE CENTER

 

YOUR BODY CARE

 

Kerkraderweg 42-A in Heerlen

Tel. 06 - 464 371 66 // 06 - 255 283 29

 

U kunt ons vinden op internet:

zoek naaryour-body-care nederland

 

 

 

OOK ZONDER AFSPRAAK KUNT U BIJ ONS TERECHT

 

GEEN EROTISCHE OF SEXUELE HANDELINGEN

 

 

 

Trefwoorden: massage, massage limburg, hotstone massage, ontspanningsmassage, sportmassage, shiatsu massage, ayurveda massage, thai chi massage, chakra massage, holstische massage, tuina massage, oosterse hoofd nek en schoudermassage, hamam massage, aroma massage, beautyfarm, beautysalon, schoonheidsspecialiste, kunstnagels, harsen, pedicure, epileren, manicure, gezichtsbehandelingen, lichaamsbehandelingen, pakkingen, gelnagels, acrylnagels. zwangerschapsmassage, bamboe massage, honing massage, anticellulite massage, afslank massage, afslankssage, afslanken, afvallen, vermageren, dieet, TFM, TFM-cabine, afslankcabine, girls party event, personel training, coaching, vriendinnen verwendag, sauna, wellness, spa, dermalogica, massageruimte

Reageer nu!

Contact-informatie

Your Body Care ( Bedrijf )
8 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Heerlen
(Limburg, Nederland)
Tel: 06 - 46 43 71 66

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)