Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

Basiscursus massage te Deventer

Prijs: € 280,-

6.426 keer bekeken • Status: Actief

Veel mensen zijn tegenwoordig bezig met massage maar hebben het gevoel dat het nog effectiever, gemakkelijker en plezieriger kan. Soms wil men wel masseren, maar durft men er niet eens aan te beginnen. Tijd dus voor een cursus.

Prive-massagecursus door een erkend Sportmasseur te Deventer.

De lessen worden gegeven in de praktijkruimte van Massagepraktijk Deventer.
De lessen worden individueel of per stel lessen gevolgd (tijden en dagen in overleg).

De lessen zijn conform de lesmethode van TOUCH-Amsterdam. De opleider is tevens docent bij TOUCH-Amsterdam voor de massagecursussen op diverse plaasten in Nederland. Dan tot 16 cursisten / 2 docenten. Nu zelfde cursus individueel (2 tal, op elkaar oefenen) dus nog intensievere begeleiding.

Het betreft de opleiding TOUCH-Direct 1 (daarna eventueel TOUCH-Direct 2, vervolgcursus).

Het doceren van massage is een kunst apart, die de masseurs van Touch gedurende de laatste 18 jaar hebben ontwikkeld: in die tijd met meer dan 2000 cursisten! Nogmaals: Touch staat voor kwaliteit. Voor de cursussen betekent dit
- Een gestructureerde, logische aanpak: er komt een lijn in uw massage
- intensieve begeleiding
- een veilige en ontspannen omgeving
- er is een dvd van de cursus verkrijgbaar in de boekhandel en tevens tegen geringe meerprijs via ons te bestellen. Evenals het boek. 
- cursussen klassieke massage sluiten aan bij de gerenommeerde beroepsopleidingen
- cursus in 5 avonden of 2 dagen (4 dagdelen) (bij 2 of meer cursisten gelijktijdig, individueel 4 avonden)

Na een beginnerscursus is men in staat, een lichaamsmassage te geven op een verantwoorde manier in familie en vriendenkring. Behalve eenvoudige druktechnieken (worden aangeleerd bij TOUCH Direct 2) , leert u de strijkingen (effleurage) en knedingen (petrissage) van de klassieke massage. Ook leert u uw eigen lichaam en dat van de ander te waarderen en respecteren. Alle cursussen zijn praktijkgericht: alleen de absoluut nodige theorie wordt behandeld. De cursus is wel een beginnerscursus. Een certificaat van deelname wordt verstrekt, maar om op professioneel niveau te werken is een jaaropleiding (elders) nodig.

tegen een geringe meerprijs (15,=) is optioneel een cursusboek/naslagwerk verkrijgbaar. Handig als naslagwerk maar niet essentieel voor de cursus zelf.

Neem voor meer informatie gerust contact op.

Reageer nu!

Contact-informatie

Stefan Duteweert ( Bedrijf )
13 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Deventer
(Overijssel, Nederland)
Tel: 0570-65 64 33

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)