Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

Corpo Zen Massage doet wonderen voor lichaam en geest

Prijs: € 50,-

633 keer bekeken • Status: Actief

Je af en toe laat masseren doet wonderen voor lichaam en geest. 
Mensen die veel stress ervaren, zullen beamen dat een ontspannende massage fantastisch is om even te ontsnappen aan de druk. Ontdek hier de verrassende voordelen van deze aanrakingen. 

Massage ...

... verlicht angst en depressie
Masseren verlaagt de hoeveelheid cortisol - beter bekend als het stresshormoon - in ons lichaam. Dit resultaat in een positieve geest en een verlaagde broeddruk. 

... laat PMS verdwijnen
Hoewel het wetenschappelijk onderzoek nog niet grootschalig is, zijn er toch al enkel bevindingen die stellen dat massages de vreselijke PMS-symptomen de das kunnen omdoen. Zeg dus maar dag aan dat opgeblazen gevoel en die moodswings.

... bestrijdt pijn
Vooral bij rug- en spierpijn zouden massages de ideale pijnstillers zijn. Uit een onderzoek uit 2011 blijkt dat pijnpatiënten die gemasseerd werden zich beduidend beter voelden en zo ook beter functioneerden. 

... bevordert slaap
Ooit al in slaap gevallen op een massagetafel? Dan hoeft niemand je nog te overtuigen dat deze ontspannende activiteit slaap kan bevorderen. Verschillende studies hebben deze link al gelegd en wijten het aan het effect van massages op deltagolven. Deze hersengolven zijn namelijk verbonden aan diepe slaap.

... boost je immuunsysteem
Verschillende onderzoeken hebben massages al gekoppeld aan een beter funcionerend afweersysteem. In 2010 bijvoorbeeld, ontdekten wetenschappers dat masseren het aantal witte bloedcellen zou verhogen. Meer 'mankracht' dus voor onze interne ziektebestrijders.

Bekijk ons brede aanbod en boek nu! www.corpozen.be
(ZEKER GEEN EROTISCHE OF SENSUELE MASSAGE!!!!!!!!!!!!!!!!)

Reageer nu!

Contact-informatie

Podo Care Body Care ( Bedrijf )
10 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Antwerpen
(Antwerpen, België)
Tel: +32(0)476075642

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)