Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

diensten

De enige echte Hamam in LIMBURG

Prijs: € 48,50

3.291 keer bekeken • Status: Actief

DE ENIGE TRADITIONELE HAMAM IN DE GEHELE REGIO

 

De Hamam is een oosters badhuis waar men gewassen wordt en waar massages en behandelingen gedaan worden. Volgens de Turkse traditie is de Hamam een tempel voor lichaam en ziel. Water is daar niet alleen om te wassen. In de Hamam wordt dan ook niet alleen gewassen, ook de ziel en geest ervaren er een reiniging.

 

Een onbeschrijfelijke ervaring die men aan den lijve moet ondervinden om het te kunnen begrijpen.

 

Bij ons is in de Hamam plaats om met 2 personen tegelijk een massage of behandeling te ondergaan. Ieder moet zich goed en op zijn gemak voelen. Daarom kan men gewoon met zwembroek of bikini aan de massage of behandeling ondergaan. Mocht u deze onverhoopt zijn vergeten mee te nemen, zijn er bij ons wegwerpstrings verkrijgbaar.

 

U gaat op de Hamamsteen (Göbetasi) liggen en er wordt een lendedoek (pestamal, een geweven baddoek van katoen) op uw middel gelegd. Vervolgens wordt er begonnen met de massage.

 

U kunt kiezen uit Kese (peeling) met aansluitend een zeepschuim-massage of enkel een zeepschuim-massage (voor mensen die niet van peeling houden of een overgevoelige huid hebben).

 

Hier opent zich de deur naar ontspanning met water, damp en zeep.

 

Het lichaam wordt met warm water overgoten. Daarna wordt u met een speciale scrub-handschoen (kese) gescrubt en worden alle dode huidcellen verwijderd. Vervolgens word u weer met warm water overgoten om de dode huidcellen te verwijderen. Daarna wordt er met een speciale zeepzak schuim gemaakt en wordt u onder een schuimdeken gelegd. Vervolgens wordt u ingezeept met een hele zachte washand (lif) en als laatste wordt u met zeep gemasseerd.

 

Een genot voor geest en lichaam!

 

 

 

BEAUTY, WELLNESS & MASSAGE CENTER

 

YOUR BODY CARE

 

Kerkraderweg 42-A in Heerlen

Tel. 06 - 464 371 66 // 06 - 255 283 29

 

U kunt ons vinden op internet:

zoek naaryour-body-care nederland

 

 

 

OOK ZONDER AFSPRAAK KUNT U BIJ ONS TERECHT

 

GEEN EROTISCHE OF SEXUELE HANDELINGEN

 

 

 

Trefwoorden: massage, massage limburg, hotstone massage, ontspanningsmassage, sportmassage, shiatsu massage, ayurveda massage, thai chi massage, chakra massage, holstische massage, tuina massage, oosterse hoofd nek en schoudermassage, hamam massage, aroma massage, beautyfarm, beautysalon, schoonheidsspecialiste, kunstnagels, harsen, pedicure, epileren, manicure, gezichtsbehandelingen, lichaamsbehandelingen, pakkingen, gelnagels, acrylnagels. zwangerschapsmassage, bamboe massage, honing massage, anticellulite massage, afslank massage, afslankssage, afslanken, afvallen, vermageren, dieet, TFM, TFM-cabine, afslankcabine, girls party event, personel training, coaching, vriendinnen verwendag, sauna, wellness, spa, dermalogica, massageruimte

Reageer nu!

Contact-informatie

Your Body Care ( Bedrijf )
8 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Heerlen
(Limburg, Nederland)
Tel: 06 - 46 43 71 66

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)