Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

Stoelmassage ook voor bedrijven.....

Prijs: Nader overeen te komen

4.811 keer bekeken • Status: Actief

Stoelmassage is een doelgericht middel om stress en klachten te verlichten en te voorkomen. Dit wordt meestal gebruikt voor massages bij bedrijven, handig voor de masseur om mee te nemen en het neemt niet veel ruimte in op kantoor.

 

Een stoelmassage is ter vergelijken met een korte pitstop. Het is een korte, ontspannende en activerende massage ter preventie van o.a. werkstress, whiplash, RSI, trillingen in handen, hoofdpijn, pijn boven- en op de schouderbladen, vermoeiend gevoel door corrigerende houding (opgetrokken schouders).

U neemt plaats op de stoel en de masseur geeft vervolgens een Shiatsu behandeling waarbij hoofd, nek, rug, schouders, armen en handen gemasseerd worden.

 

De massage duurt doorgaans 20 minuten. U kunt de kleding gewoon aanhouden, heerlijk liggend op een stoelmassagestoel. Door middel van lichte druk, rotaties, en het strekken van de ledematen. Iedere behandeling wordt aangepast aan wat u op dat moment het meest nodig heeft. Shiatsu is effectief op fysiek, emotioneel en mentaal niveau.

 

De masseur heeft u zoveel meer te bieden dan alleen maar behandeling van symptomen. Als u uw lichaam blokkadevrij houdt, kan deze verder aansterken en helen. Dit bevordert een gezonder lichaam, met minder stress, meer energie en een grotere weerstand tegen ziekten. Waarom tevreden zijn met alleen maar ‘pijnvrij’, als u ook kunt profiteren van een betere gezondheid, vitaliteit en kracht.
Delen

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
7 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Dongen
(Noord-Brabant, Nederland)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)