Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

Huidverjonging met Facelift gezichtsmassage

Prijs: € 40,-

928 keer bekeken • Status: Actief

Stress, spanningen en onze leefomstandigheden hebben invloed op de huid en zijn bepalend voor de structuur en stevigheid van onze huid. Spanningen bouwen zich op in ons gezicht, nek en zorgen voor rimpels.

Faceliftmassage is een doeltreffende massage techniek die de huid verjongt en lift op een natuurlijke manier; een verjongingskuur voor het gelaat, de hals en het decolleté.

Door de combinatie van lymfedrainage en bindweefselmassage, krijgt de huid een betere doorbloeding/ lymfe doorstroming, maak het onderhuidsbindweefsel los, verbetert de collageen aanmaak en wordt het gelaat weer voller, strakker en steviger. Naast het liftende effect zorgt de massage tevens voor een heerlijke en diepe ontspanning van gezicht, hoofd, nek, het gehele lichaam en de geest.

 

DE BEHANDELING IS UITERMATE GESCHIKT VOOR:

- Huidverbetering
- Rimpels en fijne lijntjes in het gelaat
- Verhoornde huid
- Zonbeschadigde huid
- Behandeling van kleine littekens, bv. als gevolg van acne.
- Verslapte huid (na gewichtsverlies en/of zwangerschap)
- Slecht doorbloede huid/ bleke rokershuid

 

AANTAL BEHANDELINGEN

De facelift massage kan afzonderlijk gegeven worden, tijdens een gezichtsbehandeling of in kuurverband.

Na de massage is het belangrijk om voldoende water te drinken zodat alle vrijgekomen afvalstoffen het lichaam kunnen verlaten.

Het beste resultaat bereikt u met een kuur van 1 tot 2 behandelingen gedurende 8 weken (8 – 10 behandeligen)    

 

COMBINATIEBEHANDELINGEN:

Voor een optimaal resultaat combineert u deze behandeling met andere schoonheidsbehandelingen of huidverbetering.

- Combinatie 1: enzymatische peeling ( = losweken van de dode huidcellen) + faceliftmassage (30`) + masker+ dagcreme  (€50 - 60 minuten)

- Combinatie 2: microdermabrasie (= verwijderen bovenste huidlaag, stimuleert celdeling en vernieuwing) + faceliftmassage (30`) + masker + dagcreme (€60 - 60 minuten)

- Combinatie 3 : radiofrequentie (= Lifting en huidverstrakking , stimuleert de aanmaak van nieuwe huidcellen en de productie van nieuw collageen en elastine) + faceliftmassage (30`) + masker + dagcreme (€60- 60 minuten)

 

- Combinatie 4: Dermaroller (kleine perforaties in de huid, waardoor collageen en elastine getriggerd worden op natuurlijke wijze aangemaakt te worden) + faceliftmassage (30`) + masker + serum + dagcreme. (€60- 60 minuten)

 

- Combinatie 5: Huidverjonging met NuFACE (Nieuw) Het werkt door middel van microstroom die in staat is de huid en de spieren van het gezicht te stimuleren en te verstevigen De huid wordt gelift en verstevigd (NuFACE apparaat+ faceliftmassage (30`) + masker + dagcreme €50- 60 minuten)

Reageer nu!

Contact-informatie

Podo Care Body Care ( Bedrijf )
10 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Antwerpen
(Antwerpen, België)
Tel: +32(0)476075642

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)