Tweedehands

Dé gratis verkoopsite voor Nederland en België!

Massage ontdekkingsreis

Prijs: € 35,-

656 keer bekeken • Status: Actief

Speciaal voor dames, ook uit een gesloten of conservatieve cultuur!

 

Hallo, ik ben Robert, Welness masseur. Masseren is al jaren mijn passie... en dat beleef je tijdens mijn ontspanningsmassage voor dames. 

 

Kies een moment voor jezelf... en laat je leiden op deze ontdekkingsreis van jouw lichaam!

Blokkades? Verlangen naar gevoel van verbonden zijn en aandacht? Of gewoon jezelf laten verwennen met een heerlijke ontspanningsmassage.

Druk... In deze hectische tijden hoor je niet anders. Massage is een uitstekende manier om weer even tot jezelf te komen en aan die drukte te ontsnappen. Massage ontspant lichaam en geest.

Het helpt je, jouw lichaam te ontdekken, jezelf te hervinden en door een massage te ondergaan leer je weer voelen. Voelen wat je lichaam aangeeft. Na een massage voel je jezelf vrijer, lichter en weer een beetje nieuw. Tevens wordt je bewuster van je eigen lichaam en het zelfgenezend vermogen wordt hersteld.

Massage kan klachten als hoofdpijn, nek, schouder, rugklachten, RSI, slapeloosheid en allerlei stress gerelateerde klachten voorkomen en tegengaan. Het ontspant je spieren en verbeterd de circulatie van bloed en lymfe in je lichaam. Hierdoor worden afvalstoffen makkelijker afgevoerd en kunnen zuurstof en voedingsstoffen je cellen beter bereiken. Daarnaast heeft massage een regulerende werking op je zenuwstelstel, je hormoonhuishouding en je bloeddruk.

Ik masseer met hart, ziel maar ook met klasse en stijl van top tot teen. Jouw positieve energie laat ik weer in jou "stromen". Mijn ontspanningsmassage is spectaculair, teder en sensueel voor lichaam en geest, gegeven met respect, geduld en liefde.
Kom uit je hoofd, uit je ratio en voel opnieuw!

Voor elke massage kun je bij mij overdag afspreken, ook voor Shiatsu, Aziatische massage Sportmassage en Healingmassage. 
Je hoeft de deur niet uit, ik kom uiterst discreet, bij je thuis en neem verwarmde, weldadige massageolie mee.

Prijzen zijn € 35,- voor een uur en € 50,- voor twee.

Mail voor een afspraak of een vrijblijvend gesprek.

Bellen kan ook: 06-22 53 16 82.

Namasté / Met vriendelijke groet
Robert

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
3 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

's-Hertogenbosch
(Noord-Brabant, Nederland)

Biedingen

Nog geen biedingen geplaatst

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)