Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

Een blootgewone massage

Prijs: € 45,-

730 keer bekeken • Status: Actief

Henk Hendriks Massagetherapie en Coaching is een praktijk te Nijmegen. Ik bied diverse massages aan gecombineerd met coaching waar gewenst en nodig. Daarnaast geef ik ook kleinschalige workshops gericht op massagetherapie. Ook een massage bij jou aan huis behoord tot de mogelijkheden.

 

Mijn massagevisie, je hebt er niets aan....

Bij al mijn massages lig je bloot op de massagetafel, (uiteindelijk of direct vanaf de start) zonder bedekking van een handdoek. Hiermee is je overgave aan de massage veel groter, waardoor het resultaat ook veel beter is. Omdat je naakt op de massagetafel ligt, kan ik ook beter mijn massagetechnieken toepassen en kan ik al mijn aandacht op jou richten. Ik hoef niet aan de handdoeken of aan je ondergoed te sjorren en je ligt zelf ook veel prettiger. Een blootgewone massage is superfijn, kom het ervaren! Mijn massages zijn uiterst respectvol, discreet, zorgvuldig en hebben geen erotische uitgangspunten.

 

Tarieven

De tarieven voor de massages in mijn praktijk zijn:

  • 60 minuten = € 45,00
  • 90 minuten = € 65,00
  • 120 minuten = € 85,00

 

Website en contact

Kijk gerust eens op mijn website. Je vindt daar alle informatie terug over mijn massage aanbod en het antwoord op de meest gestelde vragen. Heb je extra vragen, wensen of advies nodig? Mail naar info@henkhendriksmassage.nl of via whatsapp / sms naar 0683925270. Telefonisch ben ik zeer slecht bereikbaar. 

 

Afspraak maken

Via de website kan je heel gemakkelijk online een afspraak inplannen. Je ziet de beschikbare dagen en tijdstippen. Telefonisch een afspraak maken lukt bijna nooit. Online een afspraak maken heeft de absolute voorkeur. 

 

Corona maatregelen

Natuurlijk is het in deze tijd wel zo dat de RIVM-maatregelen van toepassing zijn. Ben je ziek, verkouden, heb jij (of een van je gezinsleden) koorts, ben je in thuis quarantaine en meer van deze welbekende zaken, maak dan geen afspraak. Gezondheid is belangrijker dan een massageafspraak.

 

Henk Hendriks.

Reageer nu!

Contact-informatie

Henk Hendriks Massagetherapie en Coaching ( Bedrijf )
10 maanden actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Nijmegen
(Gelderland, Nederland)
Tel: 0683925270

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)