Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

Ontspanningsmassage Capelle aan den IJssel / Rotterdam

Prijs: Nader overeen te komen

35 keer bekeken • Status: Actief

Heb jij de behoefte om eens lekker (ont)spannend gemasseerd te worden bij jouw thuis? Het kan binnenkort weer als de masseurs weer mogen masseren... ! Eerst meer informatie dat kan wel via WhatsApp.

Je kunt bij mij meerdere soorten massages boeken zoals:
1 - Wellness massage dus dan kan je je ondergoed aanhouden als je wilt. Ik masseer dan alleen de onbedekte delen van je lichaam. Ik blijf hierbij ook gedeeltelijk gekleed.
2 – Rug-, schouder- en nekmassage voor dames die het wel willen meemaken maar geen ervaring hebben met een massage aan huis door een mannelijke masseur.

3 - Ontspanningsmassage voor het hele lichaam, van top tot teen, voor naar achter zonder erotisch getinte handelingen. Ideaal voor als je veel stress hebt en geheel wilt ontspannen zonder verplichtingen.
Deze massage wordt met massage olie uitgevoerd en ik adviseer deze zonder kleding te ondergaan, voor de masseur prettig en voor jouw super ontspannend.

De proef op de som nemen?
Stuur een berichtje via WhatsApp of via de email met jouw wensen. Ik kom graag naar je toe om je hele lichaam eens onderhanden te nemen, een massage zoals je nog nooit hebt ervaren. Na deze massage ben je weer helemaal blij, fit en kan je weer alles aan. Jij bepaalt de soort massage en de inhoud.

Over de Masseur
Ik ben Mario 50 jaar (stevig gebouwd) en heb 20 jaar ervaring in het masseren. Niet elke dag maar af en toe voor de spanning en ontspanning. Ik weet alle lekkere plekjes te vinden en zal zorgen dat je niets te kort komt. Ik kom graag naar je toe in de regio Rotterdam. Ik neem mee: 2 grote warme handen, indien gewenst mijn massage tafel, warme olie en veel ontspanning.

De kosten
Ik vraag voor mijn massages een gepaste vergoeding deze is te bespreken via telefonisch contact.

Een afspraak maken? Mail of App

Niet herkenbare nummers neem ik niet op, vragen of ik een foto wil opsturen beantwoord ik niet, ik ben een serieuze masseur. Tel: 06-87070030

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
4 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Rotterdam
(Zuid-Holland, Nederland)
Tel: 0687070030

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)