Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

Ontspanningsmassage

Prijs: € 35,-

1.906 keer bekeken • Status: Actief

BELANGRIJKE MEDEDELING: Bedankt voor jouw getoonde interesse!

Het voeren van de hoogste standaarden als het gaat om hygiëne, staan bij mij voorop. Mijn procedures heb ik nog verder aangescherpt op basis van de RIVM-richtlijnen om het verspreiden van het coronavirus te minimaliseren. Een afspraak voor een erotische massage en eventueel meer, is derhalve momenteel helaas te intiem. 

Graag en hopelijk tot binnenkort. Zorg goed voor jezelf, pas op anderen en blijf gezond! 

 


Gediplomeerd masseur voor therapeutische massages. 


Ben je op zoek naar ontspanning, even helemaal weg uit de stress van alledag? Geniet dan van deze ontspannen en helende massage, vol strelingen. Gegeven met geduld, warmte en aandacht, met weldadige essentiële massageolie en ontspannende healing muziek.

 

Wil je graag genieten van een heerlijke massage maar ben je misschien onzeker over je uiterlijk of het verleden? Geen probleem ik zal je hierin op een rustige, geduldige wijze begeleiden.

Met mijn ruime ervaring weet ik hoe ik hiermee om moet gaan. Ik neem uitgebreid de tijd voor je en de massage langzaam opbouwen, zodat jij tot een volledige ontspanning komt. 

 

Voorafgaand aan de massage, hebben we een kennismakingsgesprek, in een ongedwongen sfeer. Ik geef uitleg over hoe ik de massage opbouw, en jij kunt duidelijk jouw wensen of grenzen kenbaar maken. Een heerlijke ontspanningsmassage, zonder nare verassingen.

 

Al vanaf € 35,-

 

Mijn massages worden maandag t/m vrijdag, overdag en uitsluitend aan vrouwen gegeven. Ook vrouwen uit andere culturen zijn van harte welkom. Discretie, vrouwvriendelijkheid, geheimhouding en respect worden gegarandeerd. 

 

Voor meer info over de diverse massages of het maken van een afspraak, neem contact op. Bel of app, 06-225 316 82

 

Robert

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
4 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

's-hertogenbosch
(Noord-Brabant, Nederland)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)