Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

diensten

Pijn verdwijnt en ontspanning verschijnt.

Prijs: Nader overeen te komen

2.227 keer bekeken • Status: Actief

* Gediplomeerd NGS wellness masseur *

 

boek direct via de "Book online" button op

mijn website www.flowmotion-massage.nl

 

GEEN EROTISCHE MASSAGE!

 

Believe in yourself and embrace your inner beauty...

 

Iedereen verdient op zijn tijd een goed moment van ontspanning, en een ontspanningsmassage is hier uitermate geschikt voor. Het zal je lichaam en geest ontspannen, waardoor je even weg bent van de stress van alledag. Doorgaans duurt de massage tussen een half uur en anderhalf uur. De behandeling kan worden aangepast en afgestemd op uw specifieke wensen. De massage vindt plaats in een rustige en comfortabele omgeving met muziek en/of kaarslicht op de achtergrond. Ontspanningsmassage is een gladde, zachte stijl van massage direct op de huid, ter verbetering van de circulatie, het verminderen van spierpijn, en het bevorderen van de algehele ontspanning. Daarbij worden de schouders en rug, armen en benen gemasseerd met diverse soorten massagetechnieken, waaronder het zacht kneden en rollen van de huid en de spieren. Hierbij wordt een goede massageolie gebruikt, met keuze uit diverse heerlijke geuren. Door de ontspanning van het lichaam kunnen allerlei gevolgen van stress (bijv. 'spanningshoofdpijn', chronische vermoeidheid, stijve nek en rug, slaapproblemen) worden verzacht. Het gaat om de tijd die je jezelf gunt om je eens te laten verwennen met een ontspannende massage!

 

Openingstijden

 

Dinsdag        9.00 - 17.00

woensdag     9.00 - 22.00 uur

donderdag    9.00 - 17.00 uur

vrijdag          9.00 - 17.00 uur

 

Nu ook online boeken via de BOOK ONLINE button op mijn website

 

U kunt een keuze maken uit:

 

Artrose Massage en therapie. v.a. 30 minuten € 27,50

Artrose is een veelvoorkomende en tot beperkingen leidende gewrichtsaandoening. De behandeling van artrose in de praktijk bestaat uit de behandeling van massage, triggerpointtherapie en

actieve revalidatie.

 

Triggerpoint therapie  v.a. € 27,50 per 30 min.

Regelmatig terugkerende hoofdpijn, maar ook nek-, schouder- en rugpijn zijn lastige ongemakken.

Veel mensen hebben zich erbij neergelegd: ze gaan vroeg naar bed, nemen een warm bad of slikken een pijnstiller.

Weinigen weten echter dat  deze pijnen kunnen worden veroorzaakt door triggerpoints, hypergevoelige plekjes in het spierweefsel.

De triggerpoint-therapie kan snel en eenvoudig een oplossing bieden voor mensen die langdurig pijn ervaren, – pijn die wordt veroorzaakt door zogenaamde "triggerpoints"; spierknopen in een bepaalde spierstreng ergens in het lichaam. Deze plek is pijnlijk bij druk en kan een karakteristieke uitstralingspijn doen ontstaan. De patiënt herkent in de uitstralende pijn zijn klacht. Door Triggerpoint-therapie, het uitoefenen van druk op die verkrampte plekjes in de spieren, kan pijn worden verlicht en kunnen functies van verzwakte lichaamsdelen  weer verbeteren. Daarbij wordt de cliënt geleerd om zelf de triggerpoints te behandelen zodat de triggerpoints intensief en zeer regelmatig aangepakt worden.

 

 

Massage bij kanker prijs afhankelijk van de duur van de behandeling.

 

Wanneer je geconfronteerd wordt met de ziekte kanker in je eigen leven dan staat de wereld even stil.

Alles komt in het teken te staan van ziek zijn en het overwinnen van de ziekte. Je komt in een stroomversnelling van emoties terecht. Veelal moet je verschillende ingrijpende behandelingen ondergaan. Voor jezelf en je omgeving is dit een moeilijke tijd.
Massage geeft geen genezing maar kan in dit proces een grote steun zijn. Uit onderzoek is gebleken dat masseren bij mensen met kanker de kwaliteit van het leven van dat moment kan verbeteren. Door het aanraken met aandacht wordt het mogelijk het vertrouwen in je eigen lichaam te herstellen.
Symptomen als pijn, spanning, stress, vermoeidheid, slapeloosheid en depressie kunnen verminderen. Er komt ontspanning voor lichaam en geest. In dit proces kan en wil ik graag naast je staan.

De behandelingen zijn vaak kort (20-30 minuten) en zeer zacht, puur ongtspannend. Eventueel kan de behandeling bij u thuis of in het ziekenhuis worden gegeven. Kijk voor meer informatie op http://www.flowmotion-massage.nl

 

Bamboemassage   60 minuten € 50,00

Bamboe Massage is een nieuwe vorm van massage en steeds meer te vinden in Nederland. Het is een massage met oeroude Chinese uitgangspunten en levensopvattingen en is gebaseerd op de vijf elementen hout, vuur, aarde, metaal en water.

Beenmassage      30 minuten € 27,50

Als er ergens in je lichaam spieren zijn die een massage verdienen dan zijn dat ook de hardwerkende beenspieren, zeker na een flink actieve of sportieve belasting. En ook de voeten worden hierbij niet vergeten.

Ontspanningsmassage  60 minuten € 50,00

Ontspannende strijkingen met olie worden afgewisseld met diepe knedingen zodat een diepe vorm van ontspanning wordt bereikt. Een regelmatige ontspanning massage kan klachten verminderen en zelfs voorkomen.

Hotstonemassage   60 minuten € 60,00

Het gebruik van warme en koude stenen in een therapeutische massagevorm blijkt het antwoord te zijn van Moeder Natuur op stress. De Hot Stone massage is een heerlijke lichaamsbehandeling vanuit de visie “Lichaam, Geest en Ziel zijn één”.

 

Kokosmassage i.c.m. kokospakking en bodylotion. 

Andere pakking ook mogelijk b.v. Cleopatrapakking of Aloe Vera

zie voor meer informatie www.flowmotion-massage.nl

60 minuten € 55,00

90 minuten € 70,00

Laat u verwennen door de heerlijke geur en zachtheid van kokos. Deze tropische pakking verzorgt de huid en is een combinatie van kokos en yogurt. De kokospakking met vitamine E is aan te raden bij mensen met een slechte doorbloeding, maar ook als u last van stress heeft. Daarnaast verstevigt kokos uw huid en helpt het een droge huid tegen te gaan.

 

Rug- en schoudermassage 30 minuten € 27,50

Deze massage is ideaal als je last hebt van spanningen en/of spanningspijnen. Alle stress en spanningen van je nek tot je onderrug word los gemasseerd.

 

Zwangerschapsmassage 

60 minuten €  57,50                      

                                                               

 

email:massage.flowmotion@gmail.com

mob.  06 51 77 72 78 

website: http://www.flowmotion-massage.nl/

Kamer van Koophandel nr.24359142

 

Lansingerland (Bergschenhoek) 

Reageer nu!

Contact-informatie

FlowMotion Massage ( Bedrijf )
6 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Bergschenhoek
(Zuid-Holland, Nederland)
Tel: 0651777278

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)