Tweedehands

Dé gratis verkoopsite voor Nederland en België!

Yoni Massage ...

Prijs: Nader overeen te komen

3.774 keer bekeken • Status: Actief

De vrouw moet zich comfortabel voelen, zodat ze gemakkelijker opgewonden kan raken, Het is niet de bedoeling dat de man hier direct iets voor terug verwacht. Het is belangrijk dat deze massage de vrouw de gelegenheid geeft om van deze Yoni (vaginale)massage te genieten.


In het komende hoofdstuk leggen we de technieken uit. Ook wordt aan het einde de mogelijkheid geboden om een en ander op video nog een "real live" te zien gebeuren.


Eventjes een beetje achtergrond over de clitoris: dit is een zeer complexe structuur, vergelijkbaar met de penis, maar 4 keer zo gevoelig. De clitoris heeft maar liefst 6000 tot 8000 zenuwuiteinden, meer dan welk lichaamsdeel ook, en dit heeft maar een doel: genot!


De ideale positie voor deze massage is al liggend op de rug met een kussen onder je heupen, de benen gespreid en de knieën lichtjes gebogen. Vooraleer je aanvangt met de massage kan je beginnen met de ademhaling op elkaar af te stemmen, haal diep en rustig adem, als de vrouw stopt met de diepe ademhaling is het aan de man om haar hier terug aan te doen denken.


Begin nu met zachtjes de benen, onderbuik en borsten te masseren.


Neem een klein beetje olie die je verwarmt in je handen, en giet het op de buitenste schaamlippen.


Masseer de buitenste schaamlippen van de yoni, neem hier voldoende tijd voor. Knijp zachtjes in de schaamlippen met je duim en wijsvinger en ga zo op en neer over de volledige lengte.


Doe hierna hetzelfde met de binnenste schaamlippen. Kijk zoveel mogelijk in elkaars ogen, zo voel je je meer verbonden met elkaar.


Streel nu de clitoris in rondjes, eerst met de klok mee en nadien omgekeerd. Knijp voorzichtig in de clitoris met duim en wijsvinger.

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
4 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Dongen
(Noord-Brabant, Nederland)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)