Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

diensten

Drum 4 Fun - Afrikaanse Djembé workshops en optredens

Prijs: Nader overeen te komen

2.792 keer bekeken • Status: Actief

Algemene informatie over Drum 4 Fun en onze Workshops.
Bij een Percussie workshop en ook de feesten staat samen plezier maken voorop!!! Drummen is een krachtige
manier om mensen met elkaar te verbinden en ze in één ritme te krijgen. Men brengt de energie in de groep en krijgt deze terug, zo verhoogt de groepsenergie de energie weer van het individu, deze opbouw stimuleert enorm! Dat is de Afrikaanse Djembé workshop...het is de samenwerking tussen het individu en de groep. Daarom zou drummen wel eens de oudste wijze van teambuilding ter wereld kunnen zijn.  Al jaren geven onze muziekkanten West-Afrikaanse percussie workshops en feesten door heel Nederland.

Djembe workshops zijn onze specialiteit.  

Wij geven percussie workshops van ongeveer anderhalf uur aan groepen van 17 tot 170 personen.  De workshops zijn geschikt voor alle leeftijden, wij splitsen wel het liefst de kinderen tot ± 14 jaar en de volwassenen, al maken we indien nodig een uitzondering. Wij maken gebruik van meerdere percussie instrumenten, met als hoofd instrument de ‘Djembe’. Dit instrument is makkelijk te bespelen en is zeer opzwepend, het geeft dan ook grote voldoening om vol energie binnen 15 minuten samen een Afrikaans ritme spelen. De kracht van Drum 4 Fun zit hem in goede communicatie en heel veel Fun, behalve het duidelijk en snel aanleren van een ritme hebben onze instructeurs haarfijn door hoe ze van een groep een vrolijk samenwerkende band maken, waar naast het ritme vooral humor de boventoon voert.

In onze Djembé workshops zit vaak een element van dans.
Als de groep lekker in het ritme zit dan hebben wij allerlij sjaaltjes met belletjes en kleinere percussie instrumentjes en zal een van onze dansers de deelnemers voor gaan om mee te doen aan een spontane dans, onze ervaring is dat door het samen drummen de gêne al is overwonnen en dat men graag even de heupen los schud in een uitdagende vrolijke dans.

Voor scholen hebben wij een systeem ontwikkelt waarbij de gehele school aan bod komt.
Groep 8 is het eerste aan bod en krijgt een Djembe workshop van ongeveer 25 minuten, bij de laatste 10 minuten komen de kindjes van groep 1 in het midden van de kring zitten, zij krijgen dan allemaal een sjaaltje met belletjes er aan en kunnen zo een meedoen, onze instrukteur betrekt de kleintjes bij de workshop. Daarna is groep 7 en dan 6 en dan 5 aan de beurt. Elke keer met een lagere groep in het midden. Om de dag compleet te maken kunnen wij nog tips geven voor het maken van maskers en muziek instrumentjes van karton.
De ruimte waar de workshop plaatsvind zullen wij decoreren
Wij beschikken over genoeg Afrikaanse decoratie doeken en wandkleden om de ruimte kompleet van sfeer te veranderen.

Wij bieden u de mogelijkheid aan om een professionele video van de workshop te laten maken Het bedrijf  MAS Visuals zal gratis een filmpje maken van een minuut, deze kunt u later op het youtube kanaal van Drum 4 Fun terug zien. Het behoort tot de mogelijkheid om complete opnames van de workshop te laten maken, welke tevens op DVD in een speciaal voor u ontworpen hoesje afgeleverd worden. Informeer naar de prijzen. 

Reageer nu!

Contact-informatie

Drum 4Fun ( Bedrijf )
8 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Berkhout
(Noord-Holland, Nederland)
Tel: 06-14590277

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)