Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

Drumles in Leiden

Prijs: € 17,50

2.848 keer bekeken • Status: Actief

Jong, oud, beginner, gevorderd, iedereen die wil leren drummen is van harte welkom! Ik geef uitsluitend privé-lessen zodat de leerling zelf de richting en het leertempo kan bepalen. Iedereen kan dus rekenen op een persoonlijke aanpak met voldoende aandacht en flexibiliteit. Plezier en vooruitgang zijn de beste stimulans, en dus moeten de lessen leuk en effectief blijven.

 

De rode draad in mijn lessen is het ontwikkelen van een goede onafhankelijkheid van de vier ledematen. Uiteraard gecombineerd met goede speeltechniek en afgestemd op de praktijk. Tegelijk met het leren drummen leer je ook (drum)noten lezen. Verschillende ritmes, fills (breaks), technieken en oefeningen worden afgewisseld met het meespelen met muziek.

 

De drumlessen worden 's middags en 's avonds op maan- en woensdagen gegeven nabij de Lammenschansweg in Leiden. In de ruimte staan twee akoestische drumstellen opgesteld en is tevens de mogelijkheid tot het maken van opnames. Een les is standaard 30 minuten en is eens in de week. Lessen van een uur zijn ook mogelijk, evenals les eens in de twee weken.

 

Neem gerust contact met me op als je vragen hebt of een afspraak wilt maken voor een vrijblijvende gratis proefles.

 

Tarieven:
- proefles van 30 minuten: tijdelijk gratis!
- tot 21 jaar: €17,50 (vrijgesteld van BTW) per 30 minuten,
- 21 jaar en ouder: €21,18 (incl. 21% BTW) per 30 minuten.

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
10 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Leiden
(Zuid-Holland, Nederland)
Tel: 0650566792

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)