Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

Nick Luypen Bedrijfs & Reclame Fotograaf Kaatsheuvel

Prijs: Nader overeen te komen

2.292 keer bekeken • Status: Actief

Van boodschap naar beeld

Een goed beeld draagt de boodschap. Om uw wensen te vertalen naar het juiste beeld is luisteren, creatief meedenken en verdiepen in het concept van essentieel belang. Wat is de boodschap van het beeld? Wie is de doelgroep? Dit zijn enkele belangrijke stappen die we samen behandelen. Daarna start de productie, waarbij technische kennis en gevoel voor beeld er voor zullen zorgen dat het maximale uit de opdracht wordt gehaald.


Voor bedrijven en reclamebureaus

Fotografie en commerciële communicatie zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Nick Luypen Fotografie in Drunen is werkzaam in zowel Nederland als België en is gespecialiseerd in reclamefotografie, portretfotografie, bedrijfsfotografie en productfotografie. In eigen fotostudio, in uw bedrijf of op een externe locatie. Afhankelijk van uw wensen, bestaat de mogelijkheid om stylisten, kapsters en visagisten aan ons productieteam toe te voegen.
U ziet: klanttevredenheid staat altijd centraal.


Beeldbewerking

Door jarenlange ervaring  met  de  meest complexe fotobewerkingen en fotomontages kan ik u verzekeren dat echt elk concept uitvoerbaar is.
Van het perfect glas bier met een schuimkraag die zijn gelijke niet kent tot een heftruck, gefotografeerd in een studio, vrijstaand gemaakt en voorzien van een realistische schaduw. Nick Luypen Fotografie beschikt over de kennis, ervaring én de middelen voor een full-service productie waarbij het nabewerkte beeld eruit ziet zoals het hoort: perfect!

 

Reageer nu!

Contact-informatie

Nick ( Bedrijf )
15 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Drunen
(Noord-Brabant, Nederland)
  • 1 / 3
  • 2 / 3
  • 3 / 3

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)