Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

Thermografie

Prijs: Nader overeen te komen

2.582 keer bekeken • Status: Actief

Wat is thermografie

Bij thermografie wordt gebruik gemaakt van een warmtebeeldcamera, deze camera meet warmte en kan deze wamte in beeld omzetten. Op een thermografische foto van een woning is door middel van kleurverschillen precies te zien waar de woning warmte verliest door bijvoorbeeld koudebruggen of slechte isolatie. Ook luchtlekken en vocht zijn duidelijk zichtbaar.

Energiekeurplus

Energiekeurplus heeft een speciaal opgeleide thermograaf en is in het bezit van een thermografische camera. Wij doen hiermee onderzoek in Groningen, Friesland en Drenthe. Energiekeurplus is jouw partner in energiebesparing en kan helpen bij het opsporen van de oorzaak van klachten zoals: isolatieproblemen, schimmelvorming, vochtproblemen, lekkage en tochtklachten.

Voordelen van thermografie

Thermografie is uitstekend geschikt voor allerlei soorten inspecties in gebouwen. Zoals bijvoorbeeld de controle van zonnepanelen met een tegenvallende opbrengst. Ook kan de kwaliteit van woningen op het gebied van isolatie en luchtdichtheid prima in beeld worden gebracht. Verder kunnen er lekken in vloerverwarming of in platdakconstructie mee worden opgespoord. En dit alles snel en op afstand, dus zonder kostbaar breekwerk.

Vanzelfsprekend dat gebouweigenaren, bouwbedrijven, aannemers, installateurs en woningeigenaren steeds vaker een thermografische inspectie gebruiken om inzicht te krijgen in de kwaliteit van gebouwen en installaties.

Energiekeurplus

Energiekeurplus is jouw partner in energiebesparing, energielabel, energieadvies, thermografie, zonnepanelen en isolatieadvies. Wij werken op afspraak in Groningen, Friesland en Drenthe, dus wanneer het jou uitkomt!

Reageer nu!

Contact-informatie

Energiekeur ( Bedrijf )
9 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Groningen
(Groningen, Nederland)
Tel: 06-41352444

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)