Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

Definitief Stoppen met Roken

Prijs: € 90,-

786 keer bekeken • Status: Actief

Stoppen met roken is op zich niet zo moeilijk. Sommigen hebben dat al wel 10x gedaan. Maar blijvend stoppen is een ander verhaal. Dat komt vooral door allerlei ontwenningsverschijnselen die na het stoppen kunnen optreden. Aan eerdere stop-pogingen hebben velen dan ook geen goede herinneringen. Maar het kan ook anders.

 

Een volledig begeleid traject

Stoppen met roken samen met Emeda Health Support betekent hulp om echt definitief te stoppen. De eerste behandeling is erop gericht om de behoefte aan nicotine weg te nemen. De vervolgbehandelingen helpen u met de ontwenningsverschijnselen, als (en zolang) die er zijn. Uw therapeut voor het hele traject is Violeta Arama.

 

Behandeling met een Ondamed

In alle behandelingen gebruiken wij een Ondamed. Dit is een apparaat dat lichaamseigen elektromagnetische frequenties genereert. Pillen, pleisters of prikken komen er niet aan te pas. U zit in een heerlijke fauteuil (zie foto) in een mooie behandelruimte met uitzicht op een prachtige tuin en voelt van de behandeling helemaal niets.

Deze methode is nieuw in Nederland, maar elders in de wereld zijn er in de afgelopen twintig jaar honderdduizenden mensen succesvol mee behandeld.

 

Kosten en afspraken

Alle behandelingen vinden plaats in het Ondamed Centre van Emeda Health Support in Gorssel. Intake en eerste behandeling duren 1,5 uur en kosten €90,-. Een vervolgbehandeling kost €60,-. Belt u even voor een afspraak. Bij Emeda Health Support in Gorssel staan we graag voor u klaar.

 

Locatie en telefoon

Joppelaan 57a,  7213AB Gorssel, tel 06 50620882

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
3 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Gorssel
(Gelderland, Nederland)
Tel: 0650620882

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)