Tweedehands

Dé gratis verkoopsite voor Nederland en België!

diensten

Energy healing voor dames, heren en koppels !

Prijs: Niet van toepassing

9 keer bekeken • Status: Actief

Ik ben een energie voelende lieve dame die jou pijnen, verdriet en andere kwalen wegneemt. Ik ben met een gave geboren en voel jou aan, om slechte gevoelens en pijnen uit je aura weg te nemen en nieuwe liefdevolle energie terug te geven. Ik voel aan waar het vroeger en nu misgelopen is. Ik open jou chakra’s zodat je terug een goede functie in het leven hebt. De levensenergie die ik jou schenk via kruin voel je tot in de toppen van je tenen en heelt je lichaam. De massage is een compleet aangenaam gevoel want je volledige lichaam wordt behandeld met voeten reflexologie (om de organen te stimuleren), cupping (om de spieren te ontspannen), drukpunten (om het lichaam te stimuleren), openen van chakra’s (invloed op bepaalde lichaamsfuncties en emoties), healing (brengt je leven terug in balans).
U krijgt ook uitleg over je persoonlijke chakra en kleur.
De behandeling neemt wel wat tijd in beslag, omdat dit veel concentratie en energie van me vergt om jou zo goed mogelijk aan te voelen en te healen.
Dus als je met een negatieve energie (stress, slechte gevoelens, verlies, verdriet, ..), even van de drukke wereld wil ontsnappen om te herbronnen dan ben je bij mij op de juiste plaats. “Ik oordeel en beoordeel niet. Ik ben er voor jou, om je te helpen.”
Voor koppels is er een speciaal aanbod.
Ik geef GEEN info via sms of mail, doe geen moeite. Laat mijn nummer rinkelen.
0487/63.66.93

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
1 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Watervliet
(Oost-Vlaanderen, België)
Tel: 0032 487636693

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)