Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

diensten

MiracleBrush - Ionische lichaamsborstel - Anti Cellulitis

Prijs: € 37,95

128 keer bekeken • Status: Actief

MiracleBrush - Ionische lichaamsborstel - Anti Cellulitis

 • Anti Cellulitis
 • Stimuleert circulatie
 • Ex foliërend
 • Verbetert huidkleur
 • Vermindert en voorkomt cellulitis
 • Geeft energie en een goed gevoel


De ionische borstel van MiracleBrush is gemaakt van duurzaam beukenhout met extra fijne haren van koperdraad en paardenhaar (uit de manen van het paard ). Het is een eenvoudige en makkelijke manier om de elektromagnetische energieën in je lichaam in balans te brengen , wat de uitscheiding van afvalstoffen bevordert.

Het droog borstelen van het lichaam met de MiracleBrush , vormt door middel van natuurlijke wrijving , negatieve ionen direct op de huid. Negatieve ionen versnellen het transport van zuurstof naar onze cellen en lichaamsweefsel . Zij stimuleren het vermogen van de lymfeklieren om het bloed te ontgiften en daarmee de weerstand van de huid te verhogen.

 

Helende werking

 

Herstel van fysieke uitputting of vermoeidheid - door het verhogen van zuurstofgehalten in het bloed en het vergemakkelijken van efficiënter zuurstofgebruik, kunnen negatieve ionen het herstel van vermoeidheid versnellen.

Stabiliserende hersenfunctie - door het bevorderen van overvloedige zuurstofniveaus in het bloed helpen negatieve ionen de hersenfunctie te normaliseren, wat leidt tot ontspanning en rust.

Bloedzuivering - door het verhogen van de niveaus van calcium en natrium in de bloedstroom helpen negatieve ionen het herstel van een gezonde (licht alkalische) pH-balans op het bloed.

Hoe te gebruiken

De MiracleBrush is ontworpen voor gebruik zonder water of zeep . Gebruik de borstel voor het douchen of baden als onderdeel van uw dagelijkse reinigingsroutine.

Begin met lichte, zachte borstelslagen naar de gevoeligheid van uw huid. Begin met de palmen van je handen of de zolen van je voeten , poets van binnen naar de buitenste punten van je lichaam en werk ritmisch in lange, rechte, gladde en zachte strepen naar het hart.

Bij het borstelen van het hoofd en de nek, beweeg je zorgvuldig naar de bovenkant van de rug en schouders en over de romp naar de onderrug.

Een lichte blos op de huid is normaal . Wees voorzichtig de borstel niet te hard en vermijd geïrriteerde, gevoelige of beschadigde huid en wees extra waakzaam bij moedervlekken om irritatie te voorkomen.

Na 3-5 minuten borstelen kunt u douchen of baden. Een koele spoeling om de bloedsomloop te activeren en een gezonde gloed te bevorderen wordt aanbevolen. Na het douchen, droog het warme lichaam krachtig met een droge handdoek voordat u eventuele Anti-cellulite of detoxifing olie toepast.

Vergeet niet om de toxinen weg te spoelen welke vrijgekomen zijn bij het borstelen, door elke dag minstens 2-3 liter water
te drinken.

Elke nieuwe methode vereist tijd om resultaten te tonen, wees dus geduldig en blijf consequent met uw borstelschema.

Voordelen
Huidborstelen wordt al eeuwenlang over de hele wereld en door vele verschillende culturen beoefend. Het is een eenvoudige, makkelijke en goedkope manier om je schoonheidsroutine te revitaliseren – evenals je huid- en energieniveaus. Regelmatig uw lichaam borstelen zal snel resultaten opleveren.

 • Boost energie
 • Stimuleert lymfestroom
 • Reinigt en ontgift
 • Diepe werking
 • Cel vernieuwend
 • Voor elke type huid, voor elke leeftijd
Reageer nu!

Contact-informatie

Miracle House ( Bedrijf )
10 maanden actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Loosdrecht
(Noord-Holland, Nederland)
Tel: 0643964157

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)