Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

diensten

Roken en is de E Sigaret een veilig alternatief ?

Prijs: Niet van toepassing

2.184 keer bekeken • Status: Actief

De E sigaret is een veiliger en veel minder ongezond alternatief voor de tabak sigaret. Dit is gebleken uit allerlei wetenschappelijke onderzoeken in de afgelopen jaren. De wetenschap wordt het hierover steeds meer eens.

Er zijn inmiddels al ver boven de 300  veelal wetenschappelijke onderzoeksrapporten  die uitwijzen dat dampen veel minder ongezond is dan de tabak sigaret. Eigenlijk is dit ook wel logisch als je weet hoeveel schadelijke stoffen er vrijkomen bij de verbranding van tabak. De onderzoeken naar tabaksrook van de afgelopen 30 jaar liegen er niet om. De damp van de E sigaret bevat eigenlijk geen schadelijke stoffen en gassen. De damp bevat hooguit nicotine. Sigarettenrook daarentegen bevat circa 4000 schadelijke gassen, waarvan er minstens 40 kankerverwekkend zijn. Dit zijn harde feiten, die de overstap van roken naar elektrisch dampen voor veel rokers aantrekkelijk maakt. De E sigaret is 95% minder ongezond dan de tabak sigaret. Misschien ligt het percentage nog hoger. Dat zal moeten blijken uit lange termijn onderzoeken, die nu nog voor ons liggen.

De E sigaret kan in dezelfde categorie worden ingedeeld als andere nicotine vervangende producten. Als ondersteuning bij het stoppen met roken is de E sigaret effectiever gebleken dan andere middelen. Een van de redenen waarom de vele onbeschaamde campagnes tegen de E sigaret succes hebben komt omdat de meesten onder ons nicotine verwarren met roken. Het is echter niet de nicotine alleen die het roken zo schadelijk en verslavend maakt voor de gezondheid. Het zijn met name de chemische stoffen en gassen die vrijkomen bij de verbranding van tabak die enorme schade aanrichten. Steeds meer ex-rokers die zijn overgestapt zeggen het roken al snel voorgoed achter zich te hebben gelaten en voelen zich stukken beter.

Als je er in gedachten al langer mee stoeit, komt plotseling dat moment waarop je besluit te stoppen met roken. Je bent er op dat moment 100 procent van overtuigd dat het stoppen gaat lukken. Ook als je in het verleden al eerdere pogingen had ondernomen. Dat stoppen een makkie is weten we allemaal. Echter volhouden is voor velen een ander verhaal.

Nu heb je ook al een aantal keren de E sigaret voorbij horen komen. Je vraagt je af of dat een werkend en minder ongezond alternatief zou kunnen zijn. Gezien de ervaringen van miljoenen dampers wereldwijd, kan je daar volmondig ja op antwoorden. De E sigaret is echter geen middel om van het roken af te komen. Het is bedoeld als veiliger en minder ongezond alternatief voor roken. Een van de voordelen aan dit geweldige alternatief is dat na het overstappen de tabak sigaret voor de meesten al snel tot het verleden behoort.

Veel rokers kunnen of willen niet stoppen, maar staan wel open voor alternatieven die minder ongezond zijn. Met het assortiment in onze Webshop kan je de stap van roken naar elektrisch dampen beter overwegen. Met elektrisch dampen hoef je de rook gewoonte niet op te geven. Een zeer belangrijk aspect voor het succes van de E sigaret.

The Fog House - esigaretten - Feel the different

Volg ons ook op Instagram @the_fog_house

Of op Facebook @TheFogHouseAmsterdam

Bestellen en betalen kan via onze webshop, gratis verzending in Nederland

Website:
www.esigaretten.eu    

Reageer nu!

Contact-informatie

The Fog House ( Bedrijf )
3 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Amsterdam
(Noord-Holland, Nederland)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)