Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

Scalp pigmentatie behandeling

Prijs: Niet van toepassing

42 keer bekeken • Status: Actief

Scalp pigmentatie is een andere benaming voor de innovatieve micro haar pigmentatie behandeling. Een behandeling voor iedereen die geconfronteerd wordt met haarverlies en kaalheid. Scalp pigmentatie geeft meteen zichtbare resultaten. U heeft hierbij de keuze uit onder meer een goed onderhouden shaven look, een scherpe haarlijn of een optisch meer volle en natuurlijke haardos. Meer informatie, zie https://micro-haarpigmentatie.nl/scalp-pigmentatie

 

Haarverlies, dunner wordend haar en kaalheid zijn al lang geen problemen meer die alleen bij mannen voorkomen. Veel vrouwen hebben last van dunner wordend haar. De tijd dat u hier alleen een oplossing voor vond in de vorm van een haarstukje ligt ver in het verleden. Dunner wordend haar krijgt door toepassing van scalp pigmentatie een natuurlijke optische dichtheid. Uw zelfvertrouwen neemt toe en het leven lacht u toe. Mannen met een vergevorderde kaalheid krijgen met een micro haar pigmentatie behandeling een stoere shaven look. Hierdoor heeft u een natuurlijk ogend kort kapsel dat er altijd goed uitziet. Behandelaars maken gebruik van hypoallergene pigmenten die afgestemd worden op uw natuurlijke haarstoppel kleur. De pigmenten vervagen na verloop van tijd. Hierdoor is scalp pigmentatie een flexibele behandeling die u altijd op uw natuurlijke haarlijn kunt afstemmen.

 

Op onze website vind u uitgebreide informatie over onze diensten https://micro-haarpigmentatie.nl voor mensen die scalp pigmentatie overwegen.

 

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
7 maanden actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Den Haag
(Zuid-Holland, Nederland)
Tel: +31 6 48563069

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)