Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

Witgoed reparatie

Prijs: Niet van toepassing

5.336 keer bekeken • Status: Actief

  • Specialisatie:
  • Witgoed en Apparatuur

Witgoed defect? Geen probleem. Neem Contact op met

WGC, techniek en dienstverlening, uw witgoedcoach. Witgoedreparatie regio Utrecht, Den Bosch, Almere, Gouda, Veenendaal, Amersfoort, Gorinchem, Breukelen, Breda, Zoetermeer, Tiel.  info@witgoedcoach.nl of 0651080504

 

Uw Witgoedcoach komt langs bij storingen van uw wasmachine, oven, kookplaat, magnetron, afwasmachine, afzuigkap, diepvrieskast, wasdroger en koelkast.
Witgoedcoach heeft 30 jaar ervaring in de reparatie van witgoed en is
gespecialiseerd in AEG, Zanussi en Electrolux. Reparatie van andere merken doen wij ook.
Indicatie kosten reparatie: onderzoek 42,50 euro incl BTW (geen voorrijkosten). Bij normaal huishoudelijk gebruik krijgt U - indien er een onderdeel is vervangen - 6 maanden garantie op de reparatie.
Aan de consument wordt na een melding van een storing zo mogelijk direct, doch uiterlijk binnen een werkdag, medegedeeld op welke dag het bezoek van de technicus plaatsvindt. De reparatie wordt als regel binnen twee werkdagen na de melding uitgevoerd.
Alvorens de reparatie wordt uitgevoerd, voert de technicus een onderzoek uit naar de vermoedelijke oorzaak van de gemelde storing. Aan de hand hiervan zal hij een zo nauwkeurig mogelijke, gespecificeerde begroting maken van de totale reparatiekosten inclusief diagnosekosten. Desgevraagd wordt deze begroting door de technicus op schrift gezet.
Indien de consument niet akkoord gaat met het begrote bedrag, zal het te repareren apparaat op verzoek, indien redelijkerwijs mogelijk, worden teruggebracht in de staat waarin het aan de technicus werd aangeboden. Nadat dit is geschied, zullen uitsluitend de kosten van onderzoek (zie indicatie kosten reparatie) in rekening worden gebracht op basis van de werkelijke bestede tijd, dan wel van een vooraf vastgesteld tarief.
De reparatie wordt zoveel mogelijk tijdens het eerste bezoek uitgevoerd. Indien een tweede bezoek noodzakelijk is om het apparaat in werkende staat te brengen, wordt direct doch uiterlijk binnen een werkdag door de technicus met de consument de datum voor een tweede bezoek afgesproken. Voor een tweede of daaropvolgend bezoek worden geen voorrijkosten in rekening gebracht tenzij de noodzaak voor een herhalingsbezoek is toe te schrijven aan de consument.
Uw mening is belangrijk!
Wij willen dat u volkomen tevreden bent en blijft over ons. Mocht er onverhoopt een probleem optreden, dan vernemen wij dat graag.     

 

KvKnr: 57696381

 

 

 

Reageer nu!

Contact-informatie

WGC, techniek en dienstverlening ( Bedrijf )
11 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Houten
(Utrecht, Nederland)
Tel: 0651080504

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)