Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

diensten

XBOX 360 Flash en Reparatie service Nijmegen

Prijs: Niet van toepassing

6.051 keer bekeken • Status: Actief

  • Specialisatie:
  • PC's en Spelcomputers

Ombouwen van 360 
Het ombouwen van de XBOX 360 maakt het mogelijk backup/kopies af te spelen. Het betreft dus een softwarematige ombouw, ook wel iXtreme firmware flash genaamd, er hoeft dus niet in de XBOX 360 gesoldeerd te worden. (behalve bij de lite-on een tijdelijke soldering)

Garantie
Behoudt van Garantie. De fabrieksgarantie van microsoft blijft bestaan bij de FAT modellen omdat de garantiesticker intact blijft. Voor de SLIM is dit helaas niet zo. Onlangs heeft microsoft zijn garantie naar 3 jaar verlengd. Voor lite-on gelden andere voorwaarden, vraag hiernaar.

Voordelen na de ombouw:

  • Speel orginele Xbox 360 games
  • Speel backup Xbox 360 games
  • Speel orginele Xbox 1 games

 

Mail, voor een afspraak.

 

Firmware Update 25 euro wanneer deze bij ons geflashed is, elders geflashed 30 euro.

Hitachi Ixtreme LT+ V2.0 35 euro

Toshiba - Samsung Ixtreme LT+ V2.1 35 euro

Benq Extreme LT+ V3.0 35 euro

Lite-on 74850C Extreme LT+ V3.0 / 83850 V1 Extreme LT+ V3.0 40 euro

Lite-on 83850 V2 Extreme LT+V3.0 / 93450 Extreme LT+ V3.0 45 euro

Slim Lite-on 0225, 9504, 1071, 0401 Extreme LT+ V3.0 75 euro, hiervoor wordt een nieuwe unlocked PCB geplaatst. De beste en veiligste manier !!!

Slim Hitachi 0500 drives zijn nog niet om te bouwen !!!!

Lite-on DG16D5S vanaf +/- oktober om te bouwen met de matrix pcb !!!

 

Ook voor reparaties kunt u mij mailen,


Een overzicht van alle defecten die uw Xbox 360 kan hebben vind u hieronder, al deze problemen kunnen we in principe oplossen.

Mogelijke reparaties

  • De Xbox gaat niet meer aan, red ring of death (RROD) 
  • De Xbox 360 leest geen spellen meer, de DVD's worden niet meer gelezen
  • De behuizing is beschadigd of er ontbreken knopjes / klepjes.

 

Wij kunnen uw Xbox 360 repareren van de Red Ring of Death (RROD).

Zodra de Xbox 360 bij ons afgeleverd is, repareren wij deze en kunt u de Xbox in de meeste gevallen de volgende dag ophalen.

Wij testen de Xbox 360 na reparatie ongeveer 2 uur, om zeker te weten dat de RROD niet meer terugkomt. Wij demonteren geheel het koeling systeem van de CPU en GPU, hierna reviseren we de koelribben en plaatsen deze op een geheel nieuwe manier, welke ervoor zorgt dat de xbox hierna nooit meer zo heet als voorheen wordt en de RROD niet meer terug komt. Indien de Xbox 360 niet te repareren is (kleine 1% van alle Xboxen), dan brengen we geen kosten in rekening.

 

Uitleg werkzaamheden bij een Red Ring Of Death:

 

De cpu en gpu worden schoongemaakt en word er een nieuwe betere koelpasta aangebracht om de hitte van uw xbox beter te geleiden. Het systeem weer daarnaast geheel stofvrij gemaakt. De koelblokken van uw xbox worden strakker bevestigd doormiddel van schroeven aan de onderkant van de koelblokken. Op de Southbridge / ANA Scaler Heatsinks worden 2 koelribben bevestigt voor een nog betere warmtegeleiding.Daarnaast worden er speciale rubberplaatjes geplaatst onder de memory chips om het losraken van desoldeerpunten te voorkomen.  Als extraatje geven wij 1 maand garantie op deze reparatie. De kosten voor deze reparatie bedragen €50 euro.

 

Onderhoudsbeurt:

Ook is het mogelijk om uw xbox 360 een onderhoudsbeurt te laten krijgen. De xbox word opengemaakt enalle onderdelen worden schoongemaakt. De kosten hiervoor bedragen €25 euro.

 

Dvd drive vervangen:

 

Indien uw dvd drive problemen heeft met het lezen van dvd's dan is de kans groot dat de laser vervuilt of versleten is.De beste methode is het vervangen van de oude drive door een nieuwe.De kosten hiervoor bedragen €70 euro.

 

Heeft u een ander defect, neem dan contact met ons op, we kunnen u dan vertellen of dit te maken is.

 


Ons emailadres is xbox360flashandrepairnijmegen@hotmail.com


Ook voor reparaties aan de Playstation 3 ( YLOD, voedingsproblemen, drive vervangen, laser reparaties, etc ) en installaties en netwerkproblemen aan uw PC, vervangen van lasers van cd, dvd en bluray spelers.

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
8 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Nijmegen
(Gelderland, Nederland)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)