Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

Cateraar Catering voor verjaardag thuis? High Tea bezorgen Delft Schiedam Rotterdam Berkel en Rodenrijs

Prijs: € 18,50

4.475 keer bekeken • Status: Actief

Cateringservice High Tea Cateraar voor uw feest in Zuid-Holland, Rotterdam e.o. , Delft, Schiedam, Den Haag, Rijswijk? Hospitali-Tea zet met een sfeervol High Tea buffet een feestje op tafel met homemade zoete en hartige hapjes. Hospitali-tea Catering komt naar uw locatie toe!

Een verjaardag te vieren? Jubileumfeest op de zaak, afscheid van een meester, juf of collega, gouden of zilveren jubileumfeest, Sarafeest, wordt u misschien 40, 50, 60, 65, 70, 75 of zelfs 80 jaar en wilt u deze bijzondere verjaardag vieren met een High Tea? Denk ook eens aan de daggasten op uw bruiloft. Ipv een broodje en soep een Bruids High Tea aanbieden? Personeelsfeest, bedrijfsborrel of teamuitje?

Wilt u gezellig een feest in uw eigen huis geven of heeft u een geschikte locatie op het werk? Ontspannen met de kleinkinderen die lekker thuis kunnen rondlopen of die mooie vergaderzaal benutten zonder een dure locatie te huren? Wilt u thuis uw vrouw of partner verrassen met een cateraar die plotseling aanbelt en een sfeervolle High Tea klaarzet? Hospitali-Tea verzorgt die met veel plezier voor u. Ook kunnen wij voor de bediening zorgen en uw gasten naast de thee ook een drankje serveren.

Wij nemen mooie servies mee, tafellinnen en toebehoren en dekken hiermee een sfeervol buffet op.

 

Reageer nu!

Contact-informatie

Mandy van Son ( Bedrijf )
16 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Zwijndrecht
(Zuid-Holland, Nederland)
Tel: 0651077997

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)