Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

High Tea thuis of op locatie/bedrijf

Prijs: Niet van toepassing

2.397 keer bekeken • Status: Actief

High Tea thuis of op locatie/bedrijf

Na vele verjaardagen thuis met allerlei lekkernijen wilde ik mijn liefde voor bakken graag delen met anderen. Zie hier het resultaat: MISS TEA.
Mijn uitgangspunt is Home Made, vers uit eigen oven. Je kan bij mij een high tea reserveren voor 4 tot en met 24 personen. Ik houd van kleinschalig en vind persoonlijk contact met mijn klanten belangrijk.

Je kunt kiezen uit: afternoon tea, high tea, royal tea en little miss tea.

Ik bezorg de hapjes bij je thuis en zet alles klaar, inclusief tafelkleed, servies, bestek, servetten en een bloemetje. Na afloop haal ik alles weer (servetschoon) bij je op, zodat je zelf niets hoeft te doen behalve genieten. Alle arrangementen worden geserveerd met diverse soorten thee van Betjeman en Barton.

Een high tea kun je voor allerlei gelegenheden serveren: omdat je zin hebt in een feestje of omdat het mooi weer is, maar natuurlijk ook voor een verjaardag, kroonjaar, kraamfeest, babyshower, vrijgezellenfeest, moederdag, jubileum, housewarming, vriendinnendag, in plaats van de vrijdagmiddagborrel, bij afscheid van een collega of een kinderfeestje.

Als je in 't Gooi (Hilversum, Laren, Bussum, Blaricum, Huizen, Naarden, 's-Gravenland) woont is bezorging gratis.

Reageer nu!

Contact-informatie

Ingrid ( Bedrijf )
12 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Bussum
(Noord-Holland, Nederland)
  • 1 / 3
  • 2 / 3
  • 3 / 3

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)