Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

diensten

Taart, bruidstaart, geboortetaart, cupcakes, koeklollies, cakepops

Prijs: Niet van toepassing

2.420 keer bekeken • Status: Actief

Bent u op zoek naar een originele taart, dan bent u bij mij aan het juiste adres ook voor koeklollies, cakepops en cupcakes (mini, normaal, kingsize)
Een heerlijk gevulde taart voor elke gelegenheid of zomaar. ook KOEMELKVRIJ, glutenvrij en/of eivrij te verkrijgen
Het feestelijke uiterlijk van de taart U kunt hiervoor aangeven wat voor soort versiering u wilt, maar ik wil zelf ook wel iets verzinnen als versiering. Bv, strikken en bloemen of iets dergelijks Misschien weet u zelf een thema, bv bob de bouwer, spongebob noem het maar op. Misschien is degene gek op vissen of andere dieren, auto's of een prinsessen taart Eventueel een tekst of niet, een lievelingskleur. U kunt van alles aangeven wat u graag op de taart zou willen zien
Naast het feestelijke uiterlijk van de taart, zijn er nog vele mogelijkheden voor de taart zelf en de vullingen. Maar deze komen wel ter sprake als u een t aart wilt bestellen.
Graag de taart een week van te voren bestellen, als mogelijk, liefst nog eerder. Dan heb ik ruim de tijd om de ideeën uit te werken voor de taart Bent u nieuwsgierig geworden? Kijk dan even bij de foto's van de taarten. En laat u verrassen naar de vele mogelijkheden die er zijn.
Heeft u na het bekijken van de advertentie nog vragen of wilt u het adres van mijn site, dan kunt u mij altijd mailen, dit geldt ook voor het bestellen.
Ik hoor graag van u en ga met veel plezier voor u aan de slag
Groetjes Wilma

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
13 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Hoorn
(Noord-Holland, Nederland)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)