Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

diensten

De Rijschool Groningen

Prijs: € 45,-

182 keer bekeken • Status: Actief

Veilig en verantwoord:
Bij de Rijschool Groningen rijopleidingen staat veiligheid boven alles, zelfs boven Groningen. Alle instructeurs van de Rijschool Groningen rijopleidingen zijn als vanzelfsprekend in het bezit van een geldig EHBO-diploma en weten hoe zij moeten handelen in geval van calamiteiten. De auto waarin de rijlessen plaatsvinden, naast wettelijk voorgeschreven veiligheidsmaatregelen, is standaard voorzien van een EHBO-koffer, brandblusser en veiligheidshamer. Van oudsher wordt Volvo gezien als veiligste auto op de markt. Zowel voor inzittenden als voor de voetgangers. Daarom bieden wij onze rijlessen in een jonge Volvo. Veilig deelnemen aan het verkeer vormt de rode draad door de gehele rijopleiding bij de Rijschool Groningen rijopleidingen. Want behalve gelijkwaardige verkeersdeelnemers zijn er ook kwetsbare deelnemers in het verkeer aan te wijzen. Denk hierbij aan voetgangers, kinderen, ouderen en (brom)fietsers. Bij de Rijschool Groningen rijopleidingen leer je om de veiligheid van andere verkeersdeelnemers in acht te nemen en andermans fouten op te vangen. Per slot van rekening rijdt niemand foutloos en daarom is het van groot belang dat jij andermans fouten leert herkennen en waar nodig op kunt vangen. 

Vlot
Wij begrijpen dat je niet kunt wachten om je rijbewijs te halen. de Rijschool Groningen rijopleidingen speelt daarom zoveel mogelijk in op wat een cursist al kent en kan doen. Hoe lang of kort het duurt om het rijbewijs te behalen, hangt grotendeels af van jou inzet en motivatie als cursist. Ook als het even tegenzit zijn onze instructeurs ervoor om jou te motiveren en te begeleiden naar jouw einddoel. Bij de Rijschool Groningen rijopleidingen sta jij nooit alleen voor. De stappen die je elke les kunt zetten, hangen af van jouw kennis en inzicht in het verkeer. Bij de Rijschool Groningen rijopleidingen kiezen we ervoor om je zo veel mogelijk aan dezelfde instructeur te koppelen. Op deze manier kunnen we elke minuut van de les optimaal benutten. 

Vakkundig
Bij de Rijschool Groningen rijopleidingen wordt jouw rijopleiding verzorgd door vakkundig opgeleide instructeurs. Omdat we werken met een lesaanbod op maat, is er ruimte voor persoonlijke inbreng. We houden rekening met je angsten en twijfels, en andere individuele eigenschappen, en werken er samen aan om vooral de angsten en twijfels bij jou weg te nemen. Nadat jouw rijopleiding is voltooid bij de Rijschool Groningen rijopleidingen ben jij als beginnende bestuurder in staat om zelfstandig, veilig, milieuvriendelijk en zonder onnodige hinder voor overige weggebruikers deel te nemen aan hedendaagse verkeer. Na het behalen van het rijbewijs bieden wij ondersteuning aan onze voormalige cursisten. Bij de Rijschool Groningen rijopleidingen ben je op het juiste adres om vragen te stellen omtrent onduidelijke verkeerssituatie uit jouw dagelijkse verkeerspraktijk. 

 

contact 
tel: 0652845775, e-mail: info@derijschoolgroningen.nl

Reageer nu!

Contact-informatie

Www.laptopreparatie.nl ( Bedrijf )
9 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Amsterdam
(Noord-Holland, Nederland)
Tel: 020 705 81 76

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)