Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

diensten

VOOR AL UW SCHILDERWERK GOED EN GOEDKOOP DUS BETAALBAAR VOOR IEDEREEN VAN JONG TOT OUD

Prijs: Nader overeen te komen

1.956 keer bekeken • Status: Actief

VOOR AL UW SCHILDERWERK GOED EN GOEDKOOP DUS BETAALBAAR VOOR IEDEREEN VAN JONG TOT OUD EN GEEN KLUS IS TE KLEIN OF TE GROOT BEL HANS VOOR EEN OUDERWETS STUKJE VAKWERK TEGEN EEN BETAALBARE PRIJS, IK WERK VOOR IEDEREEN DIE EEN ECHTE SCHILDER ZOEKT MET 40 JAAR ERVARING DIE BINNEN SCHILDERWERK - RAMEN - DEUREN - KOZIJNEN - MEUBELEN - SAUSEN (WITTEN) VAN PLAFONDS EN WANDEN IN ELKE GEWENSTE KLEUR OUDERWETS BEHANGEN - GLASVEZELBEHANG (SCAN BEHANG) ZOALS OOK GENOEMD HET IS ALTIJD DE MOEITE WAARD OM HANS TE BELLEN VOOR EEN VRIJBLIJVENDE PRIJSOPGAVE.

WERKZAAMHEDEN KUNNEN WORDEN UITGEVOERD ZOALS U WILT COMPLETE AANNEEMBEDRAG EN/OF PER UUR ZOALS U ZELF WILT UURLOON 20 EURO PER UUR EXC. MATERIAAL.

EN HANS ADVERTEERD OP GRATIS WEBSITE'S ZODAT U NIET OOK MEE BETAALD AAN AL DIE WEBSITE'S DIE (SCHILDERS) AANBIEDEN WAARVOOR DE SCHILDER MOET BETALEN EN UITEINDELIJK BETAALD U DIE EN DAAR DOET HANS NIET AAN MEE.

HANS LEVERD VAKWERK TEGEN EEN VOOR IEDEREEN BETAALBARE PRIJS VAN RIJK TOT ARM.

DUS HEEFT U WAT TE SCHILDEREN - WANDEN EN/OF PLAFONDS TE SAUSEN (WITTEN)  EN/OF BEHANGWERK MAAKT NIET UIT BEL EERST HANS VOOR EEN EERLIJKE  EN BETROUWBARE PRIJSOPGAVE.

OOK WONINGBOUW CORPERATIES DIE VEEL VOOR OUDEREN VERZORGEN KUNNEN MIJ BELLEN,  ZODAT OUDEREN MET EEN KLEIN BUDGET OOK EENS IETS OP KUNNEN LATEN KNAPPEN EENS LEKKER HUN WOONKAMER - SLAAPKAMER - HAL EN/OF KEUKEN EENS LEKKER LATEN OPFRISSEN TEGEN EEN BETAALBARE PRIJS.

06-10216643

BEL ME GERUST OOK ALS  U ALLEEN INFORMATIE EN/OF ADVIES NODIG HEEFT VOOR UW EIGEN KLUS KOST U NIETS,  IK ZIE GRAAG DAT HET OUDERWETSE SCHILDERWERK NIET VERDWIJND.

 

DUS BEL HANS ALTIJD EVEN VOOR U DURE (SCHILDERS) IN HUIS HAALD EN NIET IEDEREEN MET EEN WIT PAK AAN IS SCHILDER DAMES EN HEREN.

 

EN IK HEB GEEN DURE WEBSITE IK BEN EEN EERLIJKE SCHILDER DIE ALTIJD VOOR IEDEREEN KLAAR STAAT ALS IK DAAR TIJD VOOR HEB EN HET MOET BETAALBAAR BLIJVEN VOOR U,  HET ZIJN AL DURE TIJDEN DAAROM MOET DE SCHILDER BETAALBAAR BLIJVEN EN HET VAKMANSCHAP NIET UIT STERFT.

 

BEL ALTIJD HANS EVEN VOOR ALLE BOVENSTAANDE KLUSSEN 06-10216643 OOK VOOR GRATIS ADVIES STA IK TOT  U BESCHIKKING.

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
5 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Arnhem
(Gelderland, Nederland)
Tel: 0610216643

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)