Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

Last van vervelende striemen?

Prijs: € 60,-

1.081 keer bekeken • Status: Actief

Last van vervelende striemen?

Gelukkig zijn striemen goed te behandelen. Het aantal behandelingen is afhankelijk van de ernst en vorm striae. Meestal zijn er 4 à 8 behandelingen nodig, maar sommige mensen reeds na 3 behandelingen uiterst tevreden.

Door onze unieke en pijnloze behandelmethode kan je na een eerste behandeling reeds een verbetering van 30% zien. Ja zal binnen drie behandelingen de striae zichtbaar zien verminderen door een combinatie van behandelingtechnieken. Wij stellen graag een persoonlijk behandelplan op.

Combinatie behandeling: electrische peeling en microneedling (AHA)
- Electrische peeling is een innovatieve techniek op gebied van schoonheidszorg. Door middel van een licht elektrische stroom worden de dode huidcellen verwijderd en komt er zo een nieuwe frisse huidlaag tevoorschijn. De huid krijgt zo een betere doorbloeding en stimuleert de aanmaak van cellen.

- Microneedling met dermapen: het is een apparaatje met minuscule naaldjes erin die licht in de huid prikken. Deze micro perforaties zijn niet te zien met het blote oog, maar ‘verwonden’ de huid precies genoeg om deze op een natuurlijke manier te activeren. Deze nieuwe bindweefselvezels vullen beetje bij beetje het reliëf van binnenuit op, waardoor de huid bij elke behandeling steeds sterker wordt. De stimulatie van nieuwe bloedvaatjes in de striemen zorgt voor aanvoer van extra zuurstof en voedingstoffen en vermindering van kleurverschil.

Prijs: €60 ipv €100
info@corpozen.be - 0476 075 642

Reageer nu!

Contact-informatie

Podo Care Body Care ( Bedrijf )
14 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Antwerpen
(Antwerpen, België)
Tel: +32(0)476075642

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)