Tweedehands

Dé gratis verkoopsite voor Nederland en België!

diensten

Manicure / Pedicure behandeling

Prijs: Niet van toepassing

2.256 keer bekeken • Status: Actief

Mijn naam is Ingrid Kerkhoffs en heb mijn gezellig ingerichte salon aan huis welke is voorzien van alle gemakken.Uw nagels en handen zijn uw visitekaartje! Het is daarom aan te bevelen uw nagels en handen goed te verzorgen.Daarvoor bent U bij Manicure Salon Ingrid in Elsloo aan het juiste adres!

 

Wij gebruiken topkwaliteit nagelproducten van het merk Magnetic en Prestige.Onze service bestaat uit diverse behandelingen zoals;Acryl nagels (french, naturel en glitter) Gel nagels, Nagelverlenging, Nagelversteviging, Nailart.Uw nagels kunnen tevens ook gelakt worden met een Gel polisch.

Tevens is ook de mogelijkheid om uw voeten en teennagels te laten verzorgen, eelt verwijderen, nagels knippen, vijlen en lakken (french en/of art). De voeten worden voor de behandeling gedesinfecteerd en optimaal verzorgd.

Elke klant heeft zijn eigen persoonlijke vijlset voor het waarborgen van de hygiene en het voorkomen van ziektes (schimmels) aan de nagels.

Bij ons staat hygiene en kwaliteit hoog in het vaandel. Mijn behandelingen gaan natuurlijk gepaard onder het genot van een kopje koffie of thee.

U bent van harte welkom in mijn Manicure salon te Elsloo. Bel 06-25422375 voor het maken van een afspraak of meer informatie. Ook ambulante verzorging is mogelijk, bel voor meer informatie en prijzen.

Bezoek ook mijn website: manicuresaloningrid.nl

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
7 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Elsloo
(Limburg, Nederland)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)