Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

diensten

Porseleinen huid met BB Glow

Prijs: € 75,-

189 keer bekeken • Status: Actief

BB Glow, de laatste trend op het gebied van huidverbetering! Wil je graag je gezicht verwennen met een egalere teint? Dat kan met deze nieuwste techniek. De BB Glow is een verjongende gezichtsbehandeling die een direct verhelderend en porseleinen effect op de huid geeft. De behandeling is veilig en volledig pijnloos. Bovendien heb je geen herstelperiode nodig.

 

Wat is BB Glow? De techniek is een combinatie van dermabrasie en microneedling. Er worden speciale serums in de huid aangebracht met een microneedling pen (nano-naaldjes) die de huid voeden en ze een natuurlijke “porseleinen”, glanzende en frisse teint geven. We werken met zeer kwaliteitsvolle serums die hyaluronzuur en antioxidanten bevatten.

 

Voordelen: Deze behandeling verhelpt ongelijkmatige huidstructuur, grote poriën, acne littekens, fijne lijntjes, roodheden, pigmentvlekken en donkere kringen rond de ogen. Het zorgt voor helderheid en hydratatie ter verbetering van een doffe, vermoeide en uitgedroogde huid en reduceert rimpels. 

 

Sessies: Voor een volledig effect zijn 3 tot 5 behandelingen met tussenpozen van 14 dagen aangewezen. Gemiddeld blijft het effect van de BB GLOW 6 tot 9 maanden. De behandeling is geschikt voor zowel mannen als vrouwen van elke leeftijd en met alle huidtypen.Indien je de behandeling om de 6 maanden herhaalt, kan dit positieve effect zelfs weken aanhouden.

 

Prijs

Kennismakingsaanbod: 1 sessie van 90'= €75 ipv €90 of 3 sessies van 90' €200 ipv €270 - info@corpozen.be 

 

 

Reageer nu!

Contact-informatie

Podo Care Body Care ( Bedrijf )
9 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Antwerpen
(Antwerpen, België)
Tel: +32(0)476075642

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)