Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

diensten

Glazenwassers regio Alkmaar voor echt schone ramen voor bedrijven

Prijs: Nader overeen te komen

240 keer bekeken • Status: Actief

Schoonmaakbedrijf Beentjes richt zich puur op service en kwaliteit wanneer het gaat om het reinigen van kantoren en zakelijke panden en glazenwasserij.

 

Uw betrouwbare glazenwasser
Uw ramen geven u uitzicht naar buiten en bepalen voor een groot deel het uiterlijk van uw woning of pand. Uiteraard wilt u dat uw ramen er schoon uitzien. Een vakkundige glazenwasser neemt u een hoop werk uit handen en zorgt voor schone ramen zodat u weer van uw uitzicht kunt genieten.

Bent uw op zoek naar een betrouwbare glazenwasser die werkzaam is in de regio Alkmaar en omstreken? Wilt u behalve schone ramen ook schone kozijnen en deuren? Wilt u dat altijd dezelfde glazenwassers de werkzaamheden uitvoert? Een glazenwasser die snel en behulpzaam reageert op uw vragen mail naar info@schoonmaakbedrijfbeentjes.nl

Of het nu gaat om uw bedrijfspand of uw VVE gebouw, bij ons bent u aan het juiste adres.

Betrouwbare glazenwassers die kwaliteit en klantvriendelijkheid voorop stelt. En dat voor een acceptabele prijs. Ik zorg niet alleen voor schone ramen, maar de kozijnen en deuren worden ook altijd schoongemaakt. Dit is altijd standaard inbegrepen. Het staat niet alleen verzorgd, maar het verhoogd ook de levensduur van het schilderwerk. Ik ben pas tevreden als u tevreden bent. Ik werk alleen met vaste mensen, er komt nooit een onbekende glazenwasser uw ramen zemen. Indien gewenst kan ik u van tevoren per mail op de hoogte brengen van de datum waarop ik uw ramen kom zemen. Dit is handig zodat u eventuele horren weg kunt halen, de ramen dicht kunt houden en de poort open kunt laten.

Het legen van dakgoten verzorg ik ook graag voor u.

Ook voor al uw schoonmaakwerkzaamheden van uw kantoor of trappenhuis, kunt u vrijblijvend contact met mij opnemen.

Reageer nu!

Contact-informatie

Schoonmaakbedrijf beentjes ( Bedrijf )
2 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Alkmaar
(Noord-Holland, Nederland)
Tel: 0722029325

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)