Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

Zwarte magie vloek verwijderen Spell Karma Pech verwijderen Dezelfde dag casten Snelle resultaten

Prijs: Nader overeen te komen

192 keer bekeken • Status: Actief

Deze spreuk zal je redden van vloeken, voortekenen, pech en spreuken die over je zijn uitgesproken. Het zal je chakra's en aura reinigen. Deze spreuk is een goede keuze om je problemen op te lossen. We zullen je geluk en geweldige energie verhogen. Je zult een nieuwe weg in je leven openen.

Dit is de magie van het verwijderen en beschermen van hex / vloeken, de magie van witte kaarsen en amuletten. Het creëert geen karma en negativiteit. Bij het voltooien van de spreuk schrijf ik wierook branden, energieomleiding en amuletten. Ik kijk naar jouw sterrenkaart terwijl ik de spreuk uitspreek. Ik voer de spreuk uit volgens je gesloten en geblokkeerde chakra's. Ik laat je weten wat er nodig is om je aura- en sterrenenergie na de spreuk te verhogen.

WAT IS DEZE SPELL-CASTING?

Ik spreek een spreuk uit op dezelfde dag nadat ik je informatie heb verzonden. Ik lees de astrologische kaart en horoscoop. Ik kijk naar je chakra's en aura. Ik voltooi de uitsplitsing volgens de bewegingen van de maan en de sterren. Daarna het uitspreken van de spreuk is voltooid, ik schrijf het amulet. Ik stuur u een gedetailleerd bericht. In de inhoud van de boodschap vertel ik je wat je moet doen om je chakra en aura te laten stijgen. We versnellen het effect van de spreuk.
Spellcasting is een energiestudie. Als je energielijnen/chakra's gesloten en geblokkeerd zijn, zal de spreuk laat in werking treden. De duur van de betovering hangt af van de persoon en je energie. De typische manifestatieperiode is 1-2 weken, maar de resultaten kunnen van persoon tot persoon verschillen, dus wees geduldig en laat de casting zich volledig manifesteren.

*Ik gebruik witte of zwarte magie volgens jouw verzoek, geen bijwerkingen of slecht karma

WAT IS VEREIST?

* Uw volledige naam en geboortedatum.
* Volledige namen van alle andere mensen die bij de spreuk betrokken zijn.
* Geboortedata van de overige personen (optioneel – alleen als dit bekend is)
* Een korte geschiedenis van uw situatie.
* Foto's van jou en andere mensen die bij de spreuk betrokken zijn (als je niet zeker bent van de informatie)

WIE IK BEN?

Ik ben een genezer die spreuken uitspreekt met mystieke krachten die zijn doorgegeven door mijn voorouders. Ik ben een spreukenmaker met meer dan 18 jaar ervaring. Ik voltooi mijn spreuken met oude boeken die tot de oudheid behoren. Het is mijn taak om te krijgen wat je wilt uit het universum. Wij zullen de energie van uw wensen uit het universum halen. Aan de andere kant, als het universum niet wil dat je iets doet of iets hebt, ligt dat aan jou en niet aan mij. Ik zal je vertellen welke rituelen je moet voortzetten.
Je moet er bereid voor zijn en doorgaan met de rituelen die ik heb gezegd. Het universum zal niets voor je doen als je niet bereid bent. Ik kan niet wachten om je te helpen en samen te werken.

** Al het spreuken- en castingwerk dat voor u wordt gedaan, is vertrouwelijk en uw informatie zal nooit worden gedeeld of verkocht.

** Nadat ik je spreuk heb uitgesproken, stuur ik je binnen 24 uur een bericht met een beschrijving naar je e-mailadres. Misschien kan het 48 uur duren als ik het te druk heb.

***** Dit is alleen voor entertainment en spirituele doeleinden. Ik geef geen restituties, dus lees dit voordat u koopt. Ik voer spreuken uit en gebruik mijn vaardigheden om dat te doen, het universum beslist of het je wordt gegeven of niet. Ik aanvaard geen verantwoordelijkheid voor de keuzes die de klant maakt met de informatie die in een spreuk wordt gegeven.
De aankoop van producten betekent dat u akkoord gaat met de beleidsverklaringen en ontslaat MartalaSpell van alle aansprakelijkheid.
je kunt een bericht sturen om de beste spreuk voor jou te vinden..

Website tipWat is jouw sterrenbeeld?

Website tipBenieuwd naar jouw toekomst?

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
8 maanden actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Velserbroek
(Noord-Holland, Nederland)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)