Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

Stukadoors vergelijken

Prijs: Niet van toepassing

1.106 keer bekeken • Status: Actief

SAUS BEHANGKLAAR | SIERWERK | SPACK SPUITWERK

 

Vind de goedkoopste Stukadoors uit uw regio!

 

Bespaar geld en kijk op snelgratisvergelijken.nl waar u snel, gratis en geheel vrijblijvend stukadoor offertes en documentatie kunt aanvragen.


LET OP! Lage btw voor stukadoorswerkzaamheden

Er geldt voor stukadoorswerkzaamheden een aparte laag btw-regeling waarbij niet alleen op de arbeidskosten in plaats van 21% slechts 9% btw wordt geheven, maar ook over de materiaalkosten.

 

Ook het voorbereiden van het stukadoorswerk, de voorbehandelingen en de gebruikte materialen vallen hieronder. De enige voorwaarde is wel dat het om een woning gaat van minimaal 2 jaar oud.

 

Bent u van plan om de buitenmuur van uw woning weer een fris uiterlijk te geven of wilt u een mooi glad afgewerkt plafond? Of bent u juist op zoek naar spack spuitwerk? Wees dan geen dief van uw eigen portemonnee en kijk op snelgratisvergelijken.nl Uw voordeel kan wel oplopen tot 45%

 

Vraag met één simpele handeling meerdere stukadoor offertes aan en vergelijk deze geheel vrijblijvend en op uw gemak en doe er uw voordeel mee. Deze dienst is geheel gratis en U zit nergens aan vast.

 

Profiteer ervan en kijk op www.snelgratisvergelijken.nl

Reageer nu!

Contact-informatie

Greyventure BV ( Bedrijf )
8 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Oud-Beijerland
(Zuid-Holland, Nederland)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)