Tweedehands

Dé gratis verkoopsite voor Nederland en België!

diensten

Cordyseps Sinensis 60stuks á 500mg

Prijs: € 19,50

178 keer bekeken • Status: Actief

Cordyceps sinensis is een schimmel die voornamenlijk voorkomt in het Tibethaans hoogland, China en Himalaya, en wordt al sinds 4000jaar in deze landen in de medicinale geneeskunde gebruikt.

Cordyseps Sinensis met een hoog aantal % aan polysacchariden en cordycepine,. De clinisch relevante biologische activiteit bestaat onder anderen uit, immuunmodelerende, hypotensieve (bloeddrukverlagende), vaatverwijdende en luchtweg verbeteraar( slijm oplosser) en meer zuurstof in het bloed door inname van cordyseps sinensis.

Indicaties: Lichamelijke prestatievermogen wordt door veel topsporters gebruikt, Voor Libido en vruchtbaarheid worden cordyseps ingezet als libidostimulerend middel., Cholesterol en vetstofwisseling in 30dagen had cordyceps een significant verlagend effect op triglyceriden en LDL-cholesterolwaarden. Een gunstig invloed met cordyceps op de luchtwegen zoals chronische bronchitis en astma bronchiale, betere en snellere werking door vermindering van hoesten. Ter bevordering van de nierfunctie, bovendien verlaagt het BUN-waarden Door verschillende gunstige effecten van cordyceps op hart en bloedvaten komen sterk naar voren . Bescherming van de lever bij patiënten met hepatitus B, plasmatroebeling terug naar normale waarden dank zij cordyceps. Cordyseps lijkt te fungeren als hypoglycemisch. Cordyseps is een milde immuunmodulator, het bevordert onder anderen de productie van interferonen(IFN) en natuurlijke eiwitten (cytokines) belanrijke functies vervullen bij de werking van het immuunsysteem.

In de ortomoleculaire wereld wordt geregeld gevraagd naar mico of fitho therapie. Zie voor meer informatie op www.ortho-c.nl

 

 

Pak de aandoening of klacht aan met de voedingsstof die uw lichaam te kort komt en niet met chemische stoffen die van kwaad tot erger gaan, pak de oorzaak aan, een tekort aan voedingsstoffen is niet chemisch te behandelen. www.ortho-c.nl

Reageer nu!

Contact-informatie

Orthomoleculaire en Mico therapie ( Bedrijf )
2 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Elsloo
(Limburg, Nederland)
Tel: 0464266652

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)