Tweedehands

Dé gratis verkoopsite voor Nederland en België!

diensten

EMDR en Hypnotherapie Noord Nederland

Prijs: € 82,-

1.588 keer bekeken • Status: Actief

EMDR (Eye Movement Desensitization and Reprocessing)

EMDR is een snelle en effectieve behandelmethode voor het verwerken van o.a. nare ervaringen en posttraumatische stressstoornis (PTSS).
Door het maken van bepaalde oogbewegingen of tikjes bij de oren, worden ongewenste emoties en automatische reacties die een nare herinnering oproept, zeer snel verwerkt.

EMDR is een therapeutische methodiek die op dit moment  bij de behandeling van o.a. posttraumatische stressstoornis, één van de meest effectieve behandelmethodes is.

Hypnotherapie

Hypnotherapie is een van de oudste vormen van psychotherapie, waarbij gebruik wordt gemaakt van de trance en hedendaagse technieken. Hypnose is een manier om in trance te gaan,zonder je heldere bewustzijn of vrije wil te verliezen.

Iedereen kent, vaak zonder het te weten, uit eigen ervaring wat een trance is.
Bijvoorbeeld: zo opgaan in een boek of film dat je iemand niet hoort binnen komen of dagdromen, waardoor je zo in je innerlijke wereld bezig bent, dat de omgeving vervaagt. Een dergelijke ervaring wordt een alledaagse of spontane trance genoemd. Hypnose is een soortgelijke trance-ervaring.

Een belangrijk voordeel van de hypnotische trance is dat het rationele denken tijdelijk naar de achtergrond wordt geschoven, waardoor diepere lagen van het onderbewustzijn toegankelijk worden. Deze lagen bevatten een enorme rijkdom aan ervaringen en vermogens voor oplossingen en inzichten.

Tijdens een hypnotische trance vinden psychodynamische veranderingen veel sneller plaats dan in het gewone dagbewustzijn. Zo komt het dat hypnotherapie een snel werkende therapievorm genoemd wordt.

 

VERGOEDING via de ziektekostenverzekering:

De consulten van praktijk Ayanta worden doorgaans vergoed, geheel of gedeeltelijk, op grond van een (aanvullende) ziektekostenverzekering.

 

Voor nadere informatie of het maken van een afspraak:

0516 785715 of 06 29174772

info@ayanta.nl

  • Website:
  • www.ayanta.nl

 

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
8 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Haulerwijk
(Friesland, Nederland)
Tel: 0516 785715

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)