Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

diensten

Gestaltweek 04 t/m 11 augustus 2019 in Treignat, Frankrijk

Prijs: € 475,-

845 keer bekeken • Status: Actief

    

Wanneer je de weg ziet ……… jij doet …….… kunt                        

Jij kunt  …… in contact, werk en relatie in 2019

 

Heb je vage onwel gevoelens? Voel jij stress in bepaalde situaties, ervaar je blokkades of belemmeringen of andere klachten waardoor je niet vrij voelt je leven volledig te leven. Vertel me wat je precies ervaart en ik kan je een basis oefening geven om mee te oefenen of ik biedt je een 1ste gratis sessie aan via Skype-video.

 

In dagelijk leven krijgen we goed bedoelde dooddoeners als “denk positief” (en jij je maar inspannen om positief te voelen wat negatief voelt) het loopt niet zo’n vaart, ga eraan staan (terwijl je geen enkele energie voelt om iets te doen), je hebt geen enkele reden depressief te voelen (terwijl jij geen reden ziet om je positief te voelen) enzovoort. In wezen een ontkenning door de omgeving waar jij last van hebt.

Wanneer we negatieve gedachten/gevoelens hebben kunnen we deze verkennen en dan in het licht van het bewust zijn worden de gedachten positief bij de kracht van zijn in de situatie.

 

Onze gevoelens (h)erkennen zou een essentieel onderdeel van ons leven en opvoeding kunnen zijn, zodat we in iedere situatie die we tegenkomen bekwaam en helder onze positie kunnen innemen zonder tot escalatie van standpunten te komen. Een brug kunnen slaan naar elkaar op een ander niveau.

Wanneer we werkelijk luisteren naar de ander zonder te oordelen dan ontmoeten we een geinspireerde persoon. De kracht van het luisteren.

 

Een belemmering of gevoelde beperking verandert als in waarheid gezien kan worden wat blokkeerd in doen of voelen. Ook iets wat uit het verleden is blijven hangen kun je doorlichten en afronden in het heden, je vrij kunnen gaan voelen van oude blokkeringen en je energie kunnen inzetten naar je zelf worden in hier en nu.

 

Ieder van ons draagt dat dieper inzicht feitelijk al bij zich. Door de dagelijkse druk en het effect van levensgebeurtenissen kom je daar niet bij. Training dient om te concentreren en te ontdekken wie je in essentie bent: de weg naar menselijk ondernemerschap. Dit brengt jou wijsheid, kracht, leiderschap. Je leert oordeelloos communiceren en conflictbeheersing. Zodat je jouw levenslust ten volle kunt benutten, thuis, op je werk en in de maatschappij. Gestalt training kan individueel, relatie-gesprek of in middaggroep, weekend of week.

 

Deze gestalt-weken zijn voor ieder die wil o n t d e k k e n, bereid is te ervaren en wil stilstaan bij wat zich hier en nu aandient. Of je nu therapeut bent en op ervarinsgniveau wilt bijscholen, student en behoefte aan extra inspiratie hebt, of gewoon behoefte hebt om in een veilige omgeving stil te staan bij jezelf of aandacht voor een specifiek thema van jezelf, dan kan dit weekend daar aan bijdragen.

 

Een meervoudige afspraak (8 of 10 sessies) of deelname aan gestaltweek-training is meer effectief dan een éénmalige ontmoeting, waarin je ook onmiddellijke verlichting kunt ervaren. Werken aan jezelf heeft tijd, geduld en herhaalde oefening nodig.

Unieke en inspirerende Gestalt weken staan gepland in Frankrijk en Nederland plus weken Frankrijk/Thailand staan nu in de planning in het nieuwe jaar 2019. Vraag data.

Ik ben Evert van der Weide , 74 jaar jong, woon in Frankrijk, ik heb nu 39 jaar ervaring als Gestalt therapeut. Ik werk met individuele-, relatie-gesprekken, supervisie en ik werk met gestaltweekend /gestaltweek-trainingen in Nederland, Frankrijk en Thailand.

Mijn inspirators zijn Fritz en Laura Perls, Gendlin, Pierro Ferrucci, Assaggioli, Anthony Robbins, Carl Rogers, Walter Kempler (relatie-therapie) en Alexander Lowen. Ik ben gepassioneerd door de mogelijk-heden tot persoonlijke groei voor ieder mens in het actuele moment van nu in dit leven.

 

Doe nu mee aan de komende gestaltweekenden en geef je op. Of voor de gestaltweken in juli in Frankrijk en/of in Thailand.

 

Vraag info, geef voorkeursdata via email degeleroos@gmail.com met naam, adres en telefoon. Daarna krijg je een inschrijfformulier en je ontvangt 14 dagen van tevoren de routebeschrijving.

Het gestaltweekend start op vrijdagmiddag 19.00 uur en eindigt op zaterdagavond 20.30 uur.

 

Het vrijdagavond programma duurt tot 22.00 uur. Ieder heeft een eigen slaapkamer. De kosten voor dit weekend zijn € 250,00 inclusief eenvoudig ontbijt, lunch, maaltijd, koffie/fris en overnachting in een slaapkamer.  Te voldoen voor de aanvang van het weekend.

 

For inspiration: About Awarenes and the ongoing proces by Fritz Perls : https://www.youtube.com/watch?v=rog0Q3-vpyg&t=251s

http://www.degeleroos.nl/Gestaltweek_Frankrijk.htm

https://www.facebook.com/praktijkvoorgestalttherapie/

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
7 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Treignat
(Frankrijk)
Tel: +33627786252

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)