Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

Luisterend oor, hulp en advies

Prijs: € 19,95

896 keer bekeken • Status: Actief

Lief medemens 

 

We zijn allemaal wel eens alleen,  en als je iets kwijt wil en het gaat niet dan is iemand met een luisterend oor wel zo fijn.

Iemand die naar je probleem(pje) luistert of waar je op dat moment mee zit, of gewoon niet weet wat je voelt, of wil weten wat je voelt en er graag hulp bij wilt. Je hebt een probleem op je werk, of wil veranderen van baan en je wilt advies, of eigenlijk gewoon zomaar even wil kletsen. Of iets moet er gewoon uit zodat jij weer lucht hebt. Op die en al die andere momenten wil ik er voor je zijn,  en als het nodig is gaan we kijken of er een oplossing voor je is.  Dat je weer vertrouwen hebt en weer in je kracht komt.

Ik probeer je een zo goed mogelijk advies te geven en eventueel handvatten als je ze nodig hebt.

 

Zeker in deze tijd weten veel mensen niet wat er gebeurt of wat ze voelen. Hierover kan je bij mij al je vragen stellen. En als je wild probeer ik je opnieuw af te stemmen op de nieuwe energie.

 

Door mijn gave is het mogelijk om op afstand een behandeling te geven om weer in balans te komen. 

 

Of als je gewoon een vraag hebt over liefde, je werk, je huisdieren, je gevoeligheid of je bent HSP, empathisch, of je zit in een transformatie proces. Je wilt je beschermen tegen narcisme of je wilt weten hoe je er mee om moet gaan. Ook  dan ben je van harte welkom. 

 

Ik heb Multi Dimensionale Kinesiologie gedaan en Natuurgeneeskunde waardoor het allemaal nog completer is geworden. Alles is met elkaar verbonden. Door deze kennis te hebben opgedaan kan ik je ook helpen met vragen en advies over voeding en je gewicht, wat je wel en niet moet eten bij bepaalde (chronische) klachten en/of problemen, o.a. Allergische overgevoeligheden, darmen, eczeem, slapen etc.

 

We kunnen via whatsapp bellen of met skype video bellen

Het is helaas niet altijd mogelijk om direct met me in contact te komen. Het beste is om eerst even een appje te sturen naar: 06 427 555 88. 

Je kunt ook een mailtje sturen naar: marco@getthebalance.nl 

 

Als het mogelijk is wil ik er graag een kleine vergoeding voor hebben. Ik reken absoluut niet veel, maar het is mijn enige vorm van inkomsten. Daar komen we altijd wel uit.

Ik wens je alle liefde toe

 

Warme groet Marco 

 

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
2 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Naaldwijk
(Zuid-Holland, Nederland)
Tel: **********

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)