Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

diensten

Matras reinigen + ontsmetten

Prijs: Nader overeen te komen

379 keer bekeken • Status: Actief

Nieuw in de BENELUX.

 

RemUVe® -uv desinfectie voor de gezondheidzorg.

 Ons RemUVe® UV - process is wetenschappelijk onderbouwd, geaccrediteerd, als medisch apparaat klasse 1 gecertificeerd en TGA geregistreerd. (bewezen desinfectie 99,9% log3)

Ontwikkeld door de Australische regering, office of fair trade, UV-experts, de wetenschap en het Marriott hotel.

 

In de zorg is hygiene een belangrijk onderdeel van de totale verzorging. In gevallen dat patienten langdurig in hun bed verblijven is het belangrijk en raadzaam om juist daar meer extra aandacht aan de hygiene te besteden. Het bed verschonen en een nieuwe matras protector bied onvoldoende bescherming om patienten, die vaak te maken krijgen met ontstekingen van het doorliggen, vrij te houden van de bacterien die schadelijk kunnen zijn.

 

"ongelukjes" met name op het bed mogen eigenlijk nooit met chemische middelen schoon gemaakt worden omdat de schadelijke stoffen tijdens het slapen door de ontstane warmte van het lichaam via de huid opgenomen worden en de situatie voor de patient hiermee alleen maar erger zal verergeren in plaats van verbeteren.

 

Omdat wij met officieel medisch erkende apparatuur werken en is het raadzaam bij uw zorgverzekering te informeren naar eventuele vergoedingen.

 

Informeer naar de mogelijkheden.

 

info@remuve.nl

 

Reageer nu!

Contact-informatie

Remuve matras reinigen - UV desinfectie ( Bedrijf )
2 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Lelystad
(Flevoland, Nederland)
Tel: +31 624 688 961

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)