Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

Minigraver Amstelveen

Prijs: Nader overeen te komen

3.998 keer bekeken • Status: Actief

Mini graafmachine met machinist. Voor het verwijderen van boomstronken, wortels, rooien van struiken, tuin opruiming, graven van sleuven, afgraven van grond, ophogen van grond/zand, gat graven voor zwembad of trampoline, sloopwerk enz.enz. Met de smalle graafmachine is iedere tuin bereikbaar en past deze zelfs door een gewone huisdeur indien de tuin achterom niet bereikbaar is.
Met de krachtige minigraver en de beschikbaarheid van diverse maten graafbakken en wortelmes/rooitand, is iedere klus uitvoerbaar. Klein en groot. Mijn standplaats is Amstelveen, dus is de hele regio van groot Amsterdam goed bereikbaar. Uiteraard ook daar buiten in overleg.
Een minigraver huren en het zelf doen?!! Niet doen! Zonder ervaring te gevaarlijk, te moeilijk en ook nog eens te duur. Met aanhangwagenhuur, verzekering, brandstofkosten, slijtage kosten e.d. wordt het in de regio Amsterdam een dure aangelegenheid.
Ik kom in de regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, Uithoorn, Zaanstreek etc,  zonder extra voorrij kosten bij u iedere klus klaren. Uiteraard in overleg ook buiten de regio groot Amsterdam.
Als u mij een duidelijke omschrijving met het liefst een paar foto's van het betreffende werk stuurt, dan kan ik meestal van te voren een inschatting maken van  het werk en een prijsopgaaf doen. Soms is dit niet mogelijk en kan ik in geval van grotere of specifieke werkzaamheden eerst vrijblijvend komen kijken om een goede prijsopgaaf te doen. 

Graag tot ziens bij u op het werk!

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
8 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Amstelveen
(Noord-Holland, Nederland)
Tel: 06-15643339

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)