Tweedehands

Dé gratis verkoopsite voor Nederland en BelgiŽ!

diensten

Bent u op zoek naar een gepassioneerd en beŽdigd vertaler?

Prijs: Nader overeen te komen

181 keer bekeken • Status: Actief

Bent u op zoek naar een gepassioneerd en beëdigd vertaler? Voor professionele vertalingen vanaf € 0,07 per woord bent u bij mij aan het juiste adres.

Mail naar erwinpvdmolen@gmail.com voor een vrijblijvende offerte. U kunt ook een kijkje nemen op mijn website: www.vdmolenvertalingen.nl

Ik bied u een snelle, efficiënte en vooral betrouwbare service. Ik vertaal diploma's, cijferlijsten, algemene voorwaarden, websites, CVs, geboorteaktes, uittreksels, productomschrijvingen, vacatures, VOG's, dyslexieverklaringen en nog veel meer!


Mijn doel is het bieden van een uitstekende service en kwaliteit en daarom sta ik te allen tijde voor u klaar; voor, tijdens en na de opdracht! Aarzel niet om contact met mij op te nemen voor een gratis offerte. U krijgt dan van mij altijd zo spoedig mogelijk antwoord: binnen enkele uren, of anders binnen 1 werkdag!


Mijn werk is mijn passie en dat toont zich in de kwaliteit die ik lever. Ik doe daarom graag iets extra voor u.

Ik ben beëdigd bij de Arrondissementsrechtbank in Zutphen en opgenomen in het Register voor Beëdigde Tolken en Vertalers onder nummer 4865.

Stuur een e-mail naar erwinpvdmolen@gmail.com voor meer informatie en u ontvangt zo spoedig mogelijk bericht terug! Of bel: 065-3838646 (doordeweeks bij voorkeur 's avonds bellen).

Met vriendelijke groet,
Erwin van der Molen
vdMolen Vertalingen

Reageer nu!

Contact-informatie

Erwin van der Molen ( Bedrijf )
2 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Apeldoorn
(Gelderland, Nederland)
Tel: 0653838646

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)