Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

diensten

Russisch, Pools, Nederlands, Engels - Vertalen

Prijs: Nader overeen te komen

102 keer bekeken • Status: Actief

we leven in een tijdperk waarbij de technische vooruitgang veel uitkomst biedt, echter vertalen is en blijft toch de uitzondering op de regel "there is an app for that!" redenen hiervoor zijn te vinden in het onvermogen om de exacte context en stijl te kunnen herleiden en specifieke doeleinden gewoonweg niet kunnen worden behaald, zonder dat er een menselijke factor aan te pas komt. Dat laatste is significant en wordt soms helaas onderschat. 

Om dat te bewerkstelligen worden vertaalbureaus ingeschakeld, maar zij hanteren vaak grote tarieven en bieden lang niet altijd het gewenste resultaat. Wij zijn taal-fanatiekelingen met talent en hebben vrije tijd gereserveerd voor taal; vertalingen van hoge kwaliteit tegen een betaalbaar tarief. Taal is voor ons meer dan enkel een manier van communiceren. Al enige jaren zijn we blootgesteld aan verschillende talen, en deze gebruiken wij dan ook dagelijks intensief. Onze kernwoorden: betrouwbaar, snel en vakkundig. Samen met mijn Russische Partner bieden we vertalingen in het Russisch en/of Pools, naar het Engels en/of Nederlands, en vice versa. Deze talen zijn onze moedertalen, hiermee zijn wij opgegroeid en wij zijn opgeleid in het Engels.

We begeven ons in kringen waarbij mensen een andere talencombinatie te bieden hebben, zoals Duits, Italiaan, Frans en Spaans. Veelal ook op native level. Hierdoor kunnen wij voor u in vrijwel elke taalcombinatie een mooie text vertalen. Beëdigd zijn wij niet, maar kunnen dit wel met dezelfde kwaliteit aanbieden. Als het gaat vertalingen met een zakelijk oogpunt, ook dan bent u aan juiste adres, want hier komen wij echt tot ons recht. We hebben dan ook al veel ervaring met zakelijke teksten. Ook onze opleidingen waren hierop toegespits.

Vraag vrijblijvend een offerte aan, aarzel niet om uw gegevens achter te laten. Vermeld hierbij om welke type vertaling het gaat, voor welke doeleinden (en doelgroep) u deze wil gebruiken en wanneer u deze graag wenst te ontvangen. Wij zullen u voorzien van een offerte. Telefonisch contact is ook mogelijk, gelieve dit dan aan te geven.

Don't get lost in translation, get in contact with us!

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
10 maanden actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Tilburg
(Noord-Brabant, Nederland)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)