Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

Een professionele CMS website laten maken

Prijs: € 799,-

1.708 keer bekeken • Status: Actief

Inleiding
Webzeker Webdesign bouwt voor u een complete website al vanaf € 799,00 exclusief BTW. Hierbij maken wij gebruik van CMS pakketten Joomla en Wordpress. Hiermee kunt u na oplevering uw website zelfstandig onderhouden zonder dat u daar technische kennis voor nodig heeft. 

 

Uw website
Wellicht heeft u al een concreet idee in uw hoofd als u besluit een website te laten bouwen. Misschien heeft u zelfs al een huisstijl of logo bedacht. Met onze ervaring in informatieanalyse en functioneel ontwerp kunnen wij helpen uw ideeën te vertalen naar een goed doordachte website. Als u nog helemaal geen idee heeft hoe uw website eruit moet gaan zien, kunnen wij u natuurlijk uitgebreid adviseren. In alle gevallen is een stukje persoonlijke begeleiding vanzelfsprekend.

 

Werkwijze
Op basis van uw wensen stellen wij eerst een plan van aanpak op. Dit omvat onder andere een beschrijving van de projectmatige werkzaamheden en een globaal ontwerp van uw website. Zo weet u precies wat u kunt verwachten. Hierna leveren wij een eerste versie van uw website op. Uiteraard met een uitgebreide Nederlandstalige handleiding. Deze kunt u rustig testen, in overleg zijn aanpassingen nog mogelijk. Pas als u helemaal tevreden bent, plaatsen wij de definitieve versie op het afgesproken domein.

Zoekmachine optimalisatie


Zoekmachine optimalisatie wordt steeds belangrijker. Wat heeft u immers aan een mooie website als deze niet wordt gevonden?  Professionele zoekmachine optimalisatie bestaat uit een aantal nauw met elkaar samenhangende factoren die elkaar versterken als deze op de juiste manier zijn geïntegreerd op uw website. Met onze gespecialiseerde kennis zijn wij in staat uw website hoog in de resultatenlijst van Google te krijgen op basis van relevante zoekwoorden. Neem contact met ons op voor meer informatie en een indicatie van de tarieven.

 

Ten slotte
Als u vragen heeft, neemt u dan gerust contact met ons op via 06-41 46 33 02. Bekijk op onze website onder de knop "Portfolio" voorbeelden van eerder uitgevoerde projecten en reacties van onze klanten.

Reageer nu!

Contact-informatie

Webzeker Webdesign ( Bedrijf )
10 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Lemmer
(Friesland, Nederland)
Tel: 06-41463302

Biedingen

Nog geen biedingen geplaatst

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)