Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

Opdrachten digitale beeldbewerking en fotografie

Prijs: Nader overeen te komen

2.297 keer bekeken • Status: Actief

Bedrijven kunnen bij Peter Schütte Beeldbewerking terecht voor verschillende opdrachten op het gebied van digitale beeldbewerking:

 

  • Opdrachten Fotografie en Beeldbewerking 

U heeft iets of een gelegenheid die u digitaal wilt vastleggen? Veel mensen hebben tegenwoordig een compact camera of zelfs een spiegel reflex camera, en die camera’s hebben allemaal aan ‘Auto’ stand waarmee het super makkelijk lijkt om zélf die foto(reportage) te maken. Als u niet al te kritisch bent dan moet u dat vooral proberen, het is immers een stuk goedkoper.

Maar als u iets meer eisen stelt, dan is het toch beter om het uit te besteden aan iemand met kennis van zaken, ervaring en in het bezit van professionele apparatuur.

Het soort opdracht kan zeer divers zijn, zoals portretfotografie, architectuurfotografie, productfotografie, enz. En zo kan dus ook het onderwerp van alles zijn: een persoon, een groep mensen, een team, een gebouw, een landschap, een auto, een sieraad, enz. En de gelegenheid waarom iets wordt vast gelegd kan ook verschillen: een jubileum, receptie, opening, een nieuw product, een nieuw bedrijf, een reclame campagne, enz.

Wat van belang is, is dat de foto uiteindelijk communiceert wat u wilt dat er wordt gecommuniceerd. Eventueel laat u mij de inhoud van de afbeelding bepalen op grond van wat u wilt communiceren.

Afhankelijk van de omvang van de opdracht beginnen we met een kennismakingsgesprek om te kijken of we zowel inhoudelijk als financieel op één lijn kunnen komen. Na voltooiing van de opdracht betaalt u alleen als u tevreden bent met het resultaat.

Ook als u al beeldmateriaal heeft dat moet worden aangepast, bijvoorbeeld voor een webshop, dan bent u bij mij op het juiste adres. Vrijstaand maken, omkleuren, onthoeken, samenvoegen, herstellen, verbeteren, retoucheren, enz. Alle technieken zijn in huis!

 

  • Bedrijfsuitje, teambuilding

Als u met de afdeling een leuk en leerzaam uitje zoekt, dan verzorg ik dat graag in de vorm van een workshop fotografie. Deze activiteit bied ik aan samen met een collega onder de naam ArchiTrips.Bezoek de site www.architrips.nl om meer te lezen over workshops fotografie als bedrijfsuitje.

  

  • Cursussen beeldbewerking 

Op de pagina Cursussen staan de cursussen en workshops beschreven die ik zowel aan particulieren als bedrijven aanbied. 

Voor bedrijven kunnen afzonderlijke afspraken worden gemaakt voor wat betreft inhoud, niveau, groepsgrootte, locatie en cursusmateriaal. 

 

Zo kan een cursus geheel op maat worden gemaakt en bij u in het bedrijfspand worden gegeven. En met ‘op maat’ bedoel ik ook echt ‘op maat’, dus toegesneden op de wijze waarop de medewerkers de opgedane kennis in de praktijk moeten gaan gebruiken. Het is ten slotte een investering die moet worden terugverdiend. Dat kan een complete cursus Photoshop zijn, maar het kan ook een cursus zijn die bijvoorbeeld specifieke onderdelen van Photoshop, Word en Outlook combineert voor het verrichten van bepaalde taken. Of een eenmalige workshop om een gestandaardiseerde werkwijze door te voeren. Neem contact op voor een vrijblijvende prijsopgave.

  

  • Individuele begeleiding 

Een medewerker waarvan de kennis van bijvoorbeeld Photoshop moet worden opgefrist of die worstelt om bepaalde beeldbewerkings-vaardigheden onder de knie te krijgen is goed geholpen met individuele begeleiding of wel privé les. De één op één aanpak is uiterst effectief en toegesneden op de behoefte van de kandidaat. Deze begeleiding kan in alle rust bij mij plaatsvinden, maar ook ‘tijdens het werk’ op de werkplek. 

Begeleiding op de werkplek heeft als nadeel dat men kan worden afgeleid door telefoontjes en collega’s, maar het voordeel is dat men begeleid kan worden in het echte dagelijkse werk. Op deze manier wordt niet alleen aandacht besteed aan de technische kennis en vaardigheden, maar ook het werkproces zelf kan wellicht worden verbeterd. Mijn ervaring in het ontwerpen en verbeteren van processen komt hier goed van pas.

Individuele begeleiding kan een éénmalige aangelegenheid zijn, maar we kunnen bijvoorbeeld ook afspreken om een bepaalde periode wekelijks of maandelijks een aantal uurtjes te plannen. Neem gerust contact op om uw wensen te bespreken. Ook als u nog niet goed weet wat uw wensen zijn, leg mij dan het probleem voor, dan kan ik u een passend voorstel doen.

  

  • Folders en Flyers 

Hoeveel folders worden er niet ongelezen weggegooid? Zonde van het geld en het milieu! Beeld en tekst zo combineren dat men in een flits de bootschap ziet en onthoudt, dat is de uitdaging! Ik kan u assisteren bij het ontwerp en er voor zorgen dat het drukwerk kant en klaar bij u wordt afgeleverd. 

  

Geïnteresseerd?

Neem contact met mij op voor meer informatie: 06-14067490

Reageer nu!

Contact-informatie

Peter Schütte Beeldbewerking ( Bedrijf )
8 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Den Haag
(Zuid-Holland, Nederland)
Tel: 06-14067490

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)