Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

Webdesign, marketing, promoter, vakantie huis ( huizen ) accomodaties

Prijs: Nader overeen te komen

122 keer bekeken • Status: Actief

Heeft u ergens een leuke vakantie woning / accommodatie, en bent u het van plan te verhuren, dan ben u bij ons op het juiste adres ! 

Wij houden ons al jaren bezig met het proffesionele en zakelijke gebeuren op het gebied van marketing, reclame, en webdesign, maar natuurlijk kan het belangrijkste niet ontbreken, dat is natuurlijk de sfeer en beleving. 

 

Wilt u het groots aanpakken en wilt u dat wij op locatie fotos & videos komen maken om het ideale beeld van u vakantie accommodatie in beeld te brengen en de belevenissen erom heen. Of heeft u het liever wat compacter ? Dan is dat natuurlijk ook mogelijk, dan hoeft u enkel wat leuke fotos en informatie aan te leveren. 

 

Wij streven er naar om het voor iedereen naar wens te organiseren. Het is mogelijk om er voor te kiezen om de website geheel door ons te laten managen, maar wilt u zelf hier ook iets aan toevoegen is dat uiteraard mogelijk. Had u graag wat tips en tricks gehad zodat u in de toekomst wat makkelijker uit de veren komt is dat uiteraard allemaal bespreekbaar ! 

 

Bent u net zo enthousiast als wij dat zijn ? Dan kunt u altijd geheel kosteloos contract opnemen voor meer informatie, en wie weet staat binnenkort u accommodatie of vakantie woning in een speciaal jasje te huur. 

 

U kunt ons telefonisch zowel op whatsapp bereiken dan wel bellen  op werkdagen van 09:00 tot 21:00 en in het weekend tussen 12:00 en 22:00 op het nummer 0647852895  of u kunt mailen 

 

GVDLWEBDESIGN 

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
8 maanden actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Helmond
(Noord-Brabant, Nederland)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)