Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

Website laten bouwen en zelf aanpassen v.a. € 799,00

Prijs: € 799,-

1.302 keer bekeken • Status: Actief

Webzeker Webdesign bouwt voor u een complete responsive website al vanaf € 799,00 exclusief BTW. 

 

Onze werkwijze
Als u zelf een concreet idee heeft, vertalen wij dit naar een professionele website. Het is natuurlijk ook mogelijk om u te adviseren op basis van voorbeelden en zo samen tot een ontwerp te komen. We stemmen altijd alles met u af voordat de feitelijk bouw begint. Daarna kunt u uw website testen en eventueel laten aanpassen zodat deze 100% aan uw wensen voldoet. Pas als u helemaal tevreden bent, gaat uw nieuwe website live. Als u nog geen hosting en domeinnaam heeft geregeld, kunnen wij u daarbij helpen.


Functies van een website
Een basis website met 10 pagina's heeft u al voor € 399,00 exclusief BTW. Hiervoor levert u zelf teksten en foto's aan. Onze MKB webiste omvat onder andere:
- Een contactformulier
- Een Google Maps kaartje met routebeschrijving
- Integratie social media (Twitter, Facebook, LinkedIn etc.)

- Responsive design

- Configuratie SSL certificaat (https verbinding)
- Heeft u zelf nog ideeën? Vrijwel alles is mogelijk!


Zoekmachine optimalisatie
Zoekmachine optimalisatie (SEO: Search Engine Optimalisation) wordt steeds belangrijker. Wat heeft u immers aan een mooie website als deze niet wordt gevonden?  Professionele zoekmachine optimalisatie bestaat uit een aantal nauw met elkaar samenhangende factoren die elkaar versterken als deze op de juiste manier zijn geïntegreerd op uw website. Met onze gespecialiseerde kennis zijn wij in staat uw website hoog in de resultatenlijst van Google te krijgen op basis van relevante zoekwoorden.


Nazorg
Wij bieden optioneel een website onderhoudsabonnement aan: het maandelijks maken van een backup, doorvoeren beveiligings updates, een volledige controle van alle functies en de belangrijkste technische parameters. U ontvangt maandelijks een rapportage van de bevindingen. U beslist zelf of u dit abonnement afneemt, er is geen enkele verplichting!


Ten slotte
Als u vragen heeft, neemt u dan gerust contact met ons op via 06-41 463 302 of info@webzeker-webdesign.nl. Onze portfolio en referenties van onze klanten kunt u vinden op www.webzeker-webdesign.nl/portfolio

 

Reageer nu!

Contact-informatie

Webzeker Webdesign ( Bedrijf )
10 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Lemmer
(Friesland, Nederland)
Tel: 06-41463302
  • 1 / 8
  • 2 / 8
  • 3 / 8
  • 4 / 8
  • 5 / 8
  • 6 / 8
  • 7 / 8
  • 8 / 8

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)